Νωρίτερα από ότι περιμέναμε η πρεμιέρα του μεγάλου «όπλου» του ΣΚΑΪ

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συμφωνίας του με τον ΣΚΑΪ

Τι τον έκανε να πει το «ναι» στο κανάλι του Φαλήρου.

Τον Σεπτέμβριο θα μεταδίδεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.

Οι «8 λέξεις» του Κύπριου σκηνοθέτη αποτελούν ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του καναλιού του Φαλήρου. Μην ξεχνάμε ότι τόσο το «Τατουάζ» στον ALPHA όσο και το «Μπρούσκο» στον ΑΝΤ1 σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο Ανδρέας Γεωργίου σε συνέντευξή του αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που είπε το «ναι» στο κανάλι του Φαλήρου μετά το τέλος του «Τατουάζ». Όπως τόνισε είδε ότι υπήρχε επιθυμία από το κανάλι για ενίσχυση της μυθοπλασίας που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του.

«Όταν είχα την πρώτη μου συνάντηση με το κανάλι, είδα ότι υπήρχε έντονη επιθυμία να ενισχυθεί η μυθοπλασία. Αισθάνθηκα, λοιπόν, ότι αν έκανα αυτό το βήμα μαζί με την ομάδα μου, θα βοηθούσαμε αυτή την προσπάθεια στο σύνολό της σε όλα τα κανάλια.

Γιατί είναι ωραίο να υπάρχει ανταγωνισμός. Στα χρόνια της οικονομικής κρίσης μυθοπλασία δεν υπήρχε. Ξεκίνησε ξανά και με το Μπρούσκο κι αισθάνομαι περήφανος γι’ αυτό. Φέτος μιλάμε για πολλές σειρές, καινούργιες αλλά και γι’ αυτές που συνεχίζονται.

Και νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου γιατί αισθάνομαι ότι βάλαμε κι εμείς το λιθαράκι μας» σημείωσε σχετικά ο Ανδρέας Γεωργίου στο «7 μέρες TV».