Ποιος… ΣΚΑΪ; Τέσσερις δημοσιογράφοι της ΕΡΤ3, βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ

Πότε κάνει πρεμιέρα το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Ποιο είναι το πρόσωπο - κλειδί στον προγραμματισμό.

Η κυβερνητική αλλαγή φέρνει ως είθισται και σημαντικές αλλαγές στα δημόσια ΜΜΕ.

Μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας δρομολογούνται σημαντικές αλλαγές τόσο στο ΑΠΕ όσο και στην ΕΡΤ. Στο Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων ήδη βρέθηκε ο επικεφαλής ενώ θα πρέπει να περιμένουμε για τις οριστικές εξελίξεις στη Δημόσια τηλεόραση.

Όπως αναφέρει το enimerosi24.gr οι εκπομπές της ΕΡΤ θα συνεχίσουν ως έχουν μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου. Το νέο πρόγραμμα θα βγει στον αέρα από τις 30 Σεπτεμβρίου οπότε και θα έχουν στελεχωθεί με νέα πρόσωπα ενώ φυσικά θα έχουμε και νέες εισόδους.

Όπως αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα στη στελέχωση των εκπομπών και του κεντρικού δελτίου θα συνδράμει η Μαρία Χούκλη.

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι στην ομάδα επικοινωνίας του Μεγάρου Μαξίμου και σύμβουλος στον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Ακη Σκέρτσο. Στο μεταξύ σημαντικές εξελίξεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα καθώς σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα αναμένεται η τοποθέτηση της νέας διοίκησης και ο ορισμός των νέων διευθυντών ενημέρωσης, προγράμματος κτλ.

Πρέπει να πούμε ότι σημαντικό ζήτημα είναι και η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου. Η μέχρι πρότινος παρουσιάστρια Δώρα Αναγνωστοπούλου αποχαιρέτησε και αναμένεται το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της. Ήδη πάντως ακούγονται τα ονόματα της Αντριάνας Παρασκευοπούλου και της Κατερίνας Παναγοπούλου.