Το νέο πρόγραμμα του Μακεδονία TV - Πότε κάνει πρεμιέρα

Το νέο πρόγραμμα του Μακεδονία TV – Πότε κάνει πρεμιέρα

Οι νέες σειρές που θα προστεθούν στο πρόγραμμα.

Οι σειρές θα παίξουν και φέτος κυρίαρχο ρόλο στο πρόγραμμα του Μακεδονία TV.

Το κανάλι του ομίλου ΑΝΤ1 στοχεύει σε θεματική τηλεοπτική άδεια και ενισχύει διαρκώς το πρόγραμμά του. Στις ήδη υπάρχουσες θα προστεθούν καινούργιες προκειμένου να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Η πρεμιέρα του νέου προγράμματος θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Το δυναμικό πρόγραμμα του σταθμού επανέρχεται ανανεωμένο την καινούργια τηλεοπτική σεζόν. Νέες σειρές θα προστεθούν στις αγαπημένες μας. Αγωνία, συγκίνηση, μυστήριο και έρωτας, θα μας κρατήσουν συντροφιά στο πλούσιο, νέο πρόγραμμα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Ας τις ανακαλύψουμε!

Santa Diabla 

Το νέο πρόγραμμα του Μακεδονία TV - Πότε κάνει πρεμιέρα

Πρεμιέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 14:00 και καθημερινά στις 15:00

Μια νέα γυναίκα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, όταν μαθαίνει ότι ο άνδρας της πέθανε στη φυλακή. Πρέπει να μεγαλώσει μόνη της το παιδί τους και να διαχειριστεί τον πόνο που προκάλεσε η άδικη φυλάκισή του και ο χαμός του. Στο μυαλό της σχηματίζεται η ιδέα της εκδίκησης. Η οικογένεια που ευθύνεται για την τραγική κατάληξη του συζύγου της, πρέπει να πληρώσει. Μια προσεκτικά σχεδιασμένη εκδίκηση όμως, κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα, όταν ο έρωτας μπαίνει στο δρόμο της. Ερωτεύεται τον αδερφό του άνδρα που ευθύνεται για όλα. Θα ολοκληρώσει το σχέδιό της;

La Patrona  

Το νέο πρόγραμμα του Μακεδονία TV - Πότε κάνει πρεμιέρα

Πρεμιέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 16:00 και καθημερινά στις 17:00

Μια δυναμική γυναίκα αγωνίζεται καθημερινά, να αποδείξει την αξία της σε έναν καθαρά ανδροκρατούμενο χώρο. Ένα τραγικό δυστύχημα, που αποδεικνύεται δολιοφθορά, θα κοστίσει τη ζωή στον ίδιο τον πατέρα της και θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της. Κατηγορείται άδικα και φυλακίζεται σε μία ψυχιατρική κλινική. Αντέχει όλες τις δοκιμασίες διατηρώντας τη λογική της και την δίψα της για εκδίκηση και απονομή δικαιοσύνης. Όταν ελευθερωθεί, τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει. Τίποτα, εκτός από τον έρωτα.

Devious Maids 

Το νέο πρόγραμμα του Μακεδονία TV - Πότε κάνει πρεμιέρα

Πρεμιέρα 9 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 19:00

Ένα έγκλημα θα τις φέρει κοντά. Σε ένα διεφθαρμένο περιβάλλον πλούτου και εξουσίας πρέπει να προστατέψουν τον εαυτό τους, αλλά και να αναζητήσουν την αλήθεια. Όνειρα και φιλοδοξίες που συναντούν διαρκώς εμπόδια είναι η καθημερινότητα για τις οικιακές βοηθοί στα πλούσια σπίτια του Beverly Hills. Αλλά όποιος ξέρει καλά να κρύβει μυστικά κάτω από το χαλί, είναι αυτός που έχει στο τέλος το πάνω χέρι.

Chicago P.D. 

Το νέο πρόγραμμα του Μακεδονία TV - Πότε κάνει πρεμιέρα

Πρεμιέρα 9 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 23:00

Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής 21, της πόλης του Chicago, αντιμετωπίζει καθημερινά περιστατικά βίας, αλλά και διαφθοράς. Μια ενωμένη ομάδα, ρισκάρει καθημερινά τη ζωή της για να επιβάλλει την τάξη. Η ακεραιότητα των μελών της καθώς και οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί ο αρχηγός της ομάδας, Hank Voight, θα αμφισβητηθούν πολλές φορές. Το αποτέλεσμα, όμως, θα τους δικαιώνει πάντα.