Από ρεπόρτερ του ΑΝΤ1... συμπαρουσιαστής στο «Καλημέρα Ελλάδα» δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη

Πρεμιέρα για την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη – Ποιοι θα είναι στην ομάδα του

Σταθερή αξία στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Το «Καλημέρα Ελλάδα» αποτελεί σταθερή αξία στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Η ενημερωτική εκπομπή με τον Γιώργο Παπαδάκη μπαίνει στην 29η σεζόν. Όπως ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1 η εκπομπή κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 6 το πρωί. Στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Γιώργος Γρηγοριάδης, Αλεξάνδρα Καϋμένου και Δημήτρης Χριστούλιας.

Το δελτίο τύπου του ΑΝΤ1 αναφέρει:

Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Καλημέρα Ελλάδα», επιστρέφει για 29η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1! Ο Γιώργος Παπαδάκης, με τη δημοσιογραφική του ομάδα, θα καταγράφει πρώτος από τις 06:00 το πρωί καθημερινά όλα τα μεγάλα και μικρά γεγονότα της επικαιρότητας και θα αναδεικνύει όλα όσα απασχολούν τους πολίτες.

Αξιόπιστη ενημέρωση και αντικειμενική αποτύπωση όλων των γεγονότων από το πολιτικό, το κοινωνικό, το οικονομικό και το διεθνές ρεπορτάζ με ζωντανές συνδέσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Καθημερινά, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι: Γιώργος Γρηγοριάδης, Αλεξάνδρα Καϋμένου και Δημήτρης Χριστούλιας για να συζητούν με πρόσωπα της επικαιρότητας αλλά και έγκριτους καλεσμένους.

«Καλημέρα Ελλάδα» για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με την υπογραφή του ΑΝΤ1.

Πρεμιέρα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 06:00 το πρωί!