Πότε κάνει πρεμιέρα η πρωινή ενημερωτική ζώνη του Open - Τα νέα πρόσωπα

Πότε κάνει πρεμιέρα η πρωινή ενημερωτική ζώνη του Open – Τα νέα πρόσωπα

Ίδια συνταγή, αλλαγή στα πρόσωπα.

Σημαντικές ανακατατάξεις είχαμε στην πρωινή ζώνη του Open.

Η αποχώρηση της Αμαλίας Κάντζου και του Βαγγέλη Γιακουμή έφερε ένα ντόμινο εξελίξεων. Το δίδυμο των Ιορδάνη Χασαπόπουλου και Γιάννη Σαραντάκου «έσπασε» ενώ έχουμε και νέα πρόσωπα.

Η πρωινή ενημέρωση του Open ξεκινά στις 5:30 το πρωί με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος». Την φετινή σεζόν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος θα αναλάβει τα ηνία της εκπομπής. Στο πλευρό του θα είναι η Ανθή Βούλγαρη.

Την σκυτάλη θα πάρουν στις 7:00 το πρωί ο Γιάννης Σαραντάκος με τον Άκη Παυλόπουλο. Στο πλευρό των δύο έμπειρων δημοσιογράφων θα είναι η Ντόρα Κουτροκόη που αποτελεί μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η σπονδυλωτή ζώνη του Open κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Η Ώρα Ελλάδος επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στο ΟΡΕΝ, ξεκινώντας τη Δευτέρα 9/9 το πρωί, με το “Ώρα Ελλάδος 5.30” και συνεχίζοντας με το “Ώρα Ελλάδος 7.00”

Η σπονδυλωτή ενημερωτική πρωινή ζώνη του ΟΡΕΝ κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου με ανανεωμένη σύνθεση και ακόμη πιο μαχητικό ρεπορτάζ από την πιο πλήρη δημοσιογραφική ομάδα της πρωινής ζώνης.

Στις 5.30 το πρωί της Δευτέρας, ανοίγει την αυλαία η εκπομπή ’Ώρα Ελλάδος 5.30” με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. Η… πιο πρωινή καθημερινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης θα δίνει το στίγμα της ημέρας με τις εξελίξεις των γεγονότων καθώς και όλες τις απαραίτητες χρηστικές πληροφορίες. Η δημοσιογραφική ομάδα του Ανοιχτού Καναλιού θα παρουσιάζει όσα έγιναν την προηγούμενη ημέρα, αλλά και όσα πρόκειται να συμβούν. Απευθείας συνδέσεις με κάθε σημείο εξελίξεων και ολοκληρωμένη ενημέρωση για κάθε θέμα που ενδιαφέρει τους πολίτες: από τον καιρό και την κίνηση στους δρόμους, μέχρι το πολιτικό σκηνικό και παρασκήνιο.

Πότε κάνει πρεμιέρα η πρωινή ενημερωτική ζώνη του Open - Τα νέα πρόσωπα

Στις 7.00 τη σκυτάλη παίρνουν οι Ακης Παυλόπουλος, Ντόρα Κουτροκόη και Γιάννης Σαραντάκος στην “Ώρα Ελλάδος 7.00”. Η ομάδα του OPEN μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων σε ολόκληρη την Ελλάδα, με ρεπορτάζ, συνδέσεις και αποστολές για όλα τα θέματα που απασχολούν, χρηστικές πληροφορίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες και τα προβλήματα των πολιτών, αλλά και καταγραφή των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων. Η εκπομπή φιλοξενεί προσκεκλημένους από κάθε φάσμα της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και αθλητικής ζωής, αλλά και ενότητες για τον πολιτισμό, την επιστήμη, τις τέχνες και την επιχειρηματικότητα. Παράλληλα, η εκπομπή “Ώρα Ελλάδος 7”, αξιοποιώντας το ευρύ δίκτυο ανταποκριτών σε όλο τον κόσμο που διαθέτει το ΟΡΕΝ, μεγαλύτερο από κάθε άλλο ελληνικό ιδιωτικό κανάλι, θα καταγράφει όσα συμβαίνουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Πρεμιέρα για “Ώρα Ελλάδος 5.30” με Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη και “Ώρα Ελλάδος 7” με Άκη Παυλόπουλο, Ντόρα Κουτροκόη και Γιάννη Σαραντάκο, αυτή τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

Δημοσιογραφική Ομάδα: Σπύρος Φρεμεντίτης, Φάνης Καραμπατσάκης, Ελευθερία Σπυράκη, Αδαμαντία Λιόλιου, Ηρώ Ράντου, Ιωάννα Κρομμύδα, Ιωάννα Αρφάνη, Αντώνης Τσουμπός, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Μένιος Σακελλαρόπουλος

Σκηνοθέτες: Αντωνης Περούλης, Βάνιας Βλαχοδημοτρόπουλος

Αρχισυντάκτες: Μαρία Παύλου, Γεωργία Λινάρδου.

Υπεύθυνος ενημερωτικής ζώνης: Αλέκος Βασιλόπουλος

Η Ενημέρωση έχει πρόσωπο. Ανοιχτή σε όλους.

OPEN

To ανοιχτό κανάλι