Πρεμιέρα με δίωρη έκτακτη εκπομπή για το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη (Pics & Vid)

One channel: Τι θα γίνει με τους παρουσιαστές του web tv

Θα αναλάβουν πόστα στο νέο κανάλι;

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την στελέχωση του One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το κανάλι κατάφερε να εξασφαλίσει την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου και όταν ανάψει το (τυπικό) πράσινο φως του ΕΣΡ θα εκπέμψει κανονικά πρόγραμμα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά η ενημέρωση θα καταλαμβάνει μεγάλο μέρος του προγράμματος.

Ήδη σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν συμφωνήσει με το κανάλι ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Γιάννης Πρετεντέρης και η Όλγα Τρέμη. Η μέχρι πρότινος ανκογούμαν της ΕΡΤ Δώρα Αναγνωστοπούλου θα είναι στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με όσους έχουν εκπομπές στη διαδικτυακή εκδοχή του καναλιού.

Όπως αναφέρει το enimerosi24.gr η διοίκηση δεν έχει πρόθεση να χρησιμοποιήσει πρόσωπα από τις εκπομπές που φιλοξενεί στο ιντερνετικό εγχείρημα. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα αναγνωρίζεται ότι δεν έχουν την κατάλληλη εμπειρία για να σταθούν ανταγωνιστικά απέναντι στους παρουσιαστές των άλλων καναλιών.

Σημειώνεται ότι τις εκπομπές τις παρουσίαζαν δημοσιογράφοι από τα έντυπα του ομίλου της Alter Ego που δεν διαθέτουν τηλεοπτική εμπειρία. Όπως αναφέρει το enimerosi24.gr θα αξιοποιηθούν με άλλον τρόπο από το κανάλι.