Η «μάχη» των κεντρικών δελτίων: Πρεμιέρα για Λυμπεράκη στο Open, Ζαχαρέα στο Star

Η «μάχη» των κεντρικών δελτίων: Πρεμιέρα για Λυμπεράκη στο Open, Ζαχαρέα στο Star

Δύο ακόμη κυρίες της ενημέρωσης ρίχνονται στον ανταγωνισμό.

Αυξάνεται ο ανταγωνισμός στα κεντρικά δελτία ειδήσεων με δύο ακόμη πρεμιέρες.

Στις 18:55 η Νίκη Λυμπεράκη θα καλησπερίσει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συχνότητα του Open. Η δημοσιογράφος μετά από αρκετά χρόνια στον ΣΚΑΪ όπου παρουσίασε δελτία και εκπομπές είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα στην καριέρα της.

Η Νίκη Λυμπεράκη μετά το τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου πολιορκήθηκε από αρκετά κανάλια. Τελικά το Open κατάφερε να την κερδίσει πραγματοποιώντας μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές της χρονιάς.

Η δημοσιογράφος με καταγωγή από τη Λευκάδα θα πάρει τη θέση της Έλλης Στάη που ήταν στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου την περασμένη σεζόν.

Μία ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 19:55 θα κάνει πρεμιέρα στο Star η Μάρα Ζαχαρέα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Η έμπειρη δημοσιογράφος βρίσκεται στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου από το 2013. Θέση σχολιάστριας θα έχει η Κάτια Μακρή.

Εδώ και τρεις περίπου εβδομάδες είναι στον αέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ και το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ με την Σία Κοσιώνη. Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 στις 16 Σεπτεμβρίου.