Αυτό το πρόσωπο κερδίζει πόντους για το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ

Αυτό το πρόσωπο κερδίζει πόντους για το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ

Ποια λύση προκρίνεται.

Σε κουίζ για πολύ δυνατούς λύτες εξελίσσεται η στελέχωση της ΕΡΤ.

Μετά την κυβερνητική αλλαγή των εκλογών της 7ης Ιουλίου ήταν δεδομένο ότι θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στη Δημόσια τηλεόραση. Θυμίζουμε ότι οι αρμοδιότητες τόσο της ΕΡΤ όσο και του ΑΠΕ πέρασαν στα χέρια του Πρωθυπουργού.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις. Όπως έχει γίνει γνωστό ο Κωνσταντίνος Ζούλας και ο Γιώργος Γαμβρίτσος είναι οι εκλεκτοί της κυβέρνησης για τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου αντίστοιχα.

Ωστόσο ακόμη δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις.

Η προηγούμενη διοίκηση είχε αφήσει σε εκκρεμότητα την υπογραφή των συμβάσεων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων της Super League 1 και της Super League 2. Όταν υπογραφούν από τον Γιάννη Δρόσο τότε πιθανόν θα αναλάβουν επίσημα τα νέα πρόσωπα.

Θέμα υπάρχει και με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Μετά την αποχώρηση της Δώρας Αναγνωστοπούλου για το One του Βαγγέλη Μαρινάκη η θέση έχει μείνει κενή και αναζητείται το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει. Πολλά ονόματα ακούστηκαν, ανάμεσά τους και αυτό της Κατερίνας Παναγοπούλου του Star αλλά όπως φαίνεται θα έχουμε λύση εκ των έσω.

Όπως αναφέρει το Secret το Παραπολιτικών το πιο πιθανό σενάριο αυτή την στιγμή είναι η μονιμοποίηση της Αντριάνας Παρασκευοπούλου στο κεντρικό δελτίο. Η δημοσιογράφος έχει μεγάλη εμπειρία από παρουσίαση δελτίων ειδήσεων και όχι μόνο και ήταν πρόσωπο που είχε γραφτεί εξαρχής μετά την επικείμενη αποχώρηση της Δώρας Αναγνωστοπούλου.