Αυτές είναι οι υποψήφιες συνεργάτιδες της Ελένης Μενεγάκη

Αυτές είναι οι υποψήφιες συνεργάτιδες της Ελένης Μενεγάκη

Ονόματα έκπληξη ανάμεσά τους.

Για τις 30 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη για τη νέα σεζόν.

Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει και πάλι στη μεσημεριανή ζώνη του ALPHA. Μπορεί να απέχουμε μόλις 18 μέρες από την πρεμιέρα ωστόσο υπάρχουν ζητήματα που δεν έχουν διευθετηθεί. Ένα από αυτά είναι της γυναίκας που θα είναι στο πάνελ.

Η Νάνσυ Παραδεισάνου αποχώρησε και αναζητείται το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει. Σημειώνεται ότι και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ωστόσο τη θέση του θα πάρει τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η είδηση έχει γίνει γνωστή ήδη από το καλοκαίρι.

Όπως ανάφερε στην πρωινή εκπομπή του Star ο Γιάννης Πουλόπουλος πέντε είναι οι βασικές υποψήφιες για την αντικατάσταση της Νάνσυς Παραδεισάνου και έχουν περάσει από δοκιμαστικό. Ανάμεσά τους η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου αλλά και αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, Βαλέρια.

«Πέντε πρόσωπα πέρασαν από δοκιμαστικό. Η μεγάλη έκπληξη είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Στο νούμερο δύο είναι η Μαντώ Γαστεράτου που είχε μια συνεργασία με το Open, η οποία έληξε. Στο νούμερο τρία είναι η Βίκυ Κάβουρα, η οποία είναι δοκιμαστεί στην παρουσίαση στο Its show time με τον Νίκο Κοκλώνη. Το επόμενο πρόσωπο που μου κάνει εντύπωση είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Και στο νούμερο πέντε είναι η Βαλέρια Χοψονίδου.» ανέφερε ο δημοσιογράφος.