Κι όμως, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ και Άρης - Παναθηναϊκός… ελεύθερα και διαδικτυακά

Κι όμως, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ και Άρης – Παναθηναϊκός… ελεύθερα και διαδικτυακά

Δεν είναι αυτό που νομίζεις…

Τα πρωταθλήματα επαναρχίζουν αλλά όχι μόνο των… Ανδρών. Αρχίζουν ξανά και αυτά των υποδομών.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 13:00 θα μεταδοθεί μάλιστα, από το Web TV του Novasports.gr και στο κανάλι Novasports στο YoυTube, το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής Αρης – Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα υποδομής U19.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Θωμά Μίχου.

Πρεμιέρα όμως στις ζωντανές μεταδόσεις παιχνιδιών του πρωταθλήματος της U19, μέσα από το κανάλι της στο Youtube, θα κάνει και η Super League, που θα καλύψει το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας διεξάγεται αύριο, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 10:30 το πρωί θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της Super League στο YouTube.

Το live stream του αγώνα, αποτελεί μια ακόμα πρωτοβουλία της Super League, σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας, αλλά και της επιτυχημένης διοργάνωσης των τελικών φάσεων U15 και U17, οι οποίες προβλήθηκαν και εκείνες από το επίσημο κανάλι της Super League στο YouTube.

Με άρτια πολυκάμερη τηλεοπτική παραγωγή, την οποία επιμελείται η ΙΝΑ TV Productions και σε περιγραφή του δημοσιογράφου Δημήτρη Τσακίρη, ο αγώνας Ατρόμητος-ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα Super League U19 είναι μια ακόμα προσπάθεια της Super League να αναδείξει και να προβάλλει τις προσπάθειες των νέων ποδοσφαιριστών των συλλόγων της κορυφαίας διασυλλογικής κατηγορίας στη χώρα μας.