Η επίσημη ανακοίνωση για το «Happy Day» - Πρόσωπο του GNTM στη θέση του Παπανώτα

Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει το λόγο που αποχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας

Τι είπε για την αποχώρηση του δημοσιογράφου.

Ο Δημήτρης Παπανώτας μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας με τον ALPHA και την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποχώρησε.

Ο δημοσιογράφος στην τελευταία εκπομπή της περασμένης σεζόν είπε αντίο στο τηλεοπτικό κοινό με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να τον αποχαιρετά. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής εντάχθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο λόγος αποχώρησης του Δημήτρη Παπανώτα δεν έχει να κάνει με κάποια διαφωνία. Ο δημοσιογράφος αποχώρησε επειδή δέχτηκε μία καλή οικονομικά πρόταση από το κανάλι του Φαλήρου.

«Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρω­πος που αγαπώ και εκτιμώ ιδι­αίτερα. Ήταν στο πλευρό μου πάρα πολλά χρόνια και οι λόγοι που έφυγε δεν είχαν να κάνουν με εμένα ή με την ίδια την εκπομπή. Δέχτηκε μια καλύτερη οικονομική πρόταση, σε μια χρονική στιγμή που τον κατανοώ πλήρως που την αποδέχτηκε. Κάθε άνθρωπος είναι αναντικατάστατος, ωστόσο μια εκπομπή είναι ένας ζωντανός οργανισμός και όταν κάποιος που, ήταν στο πλευρό μας αποφασίζει να κάνει κάτι άλλο οφείλουμε να το σεβόμαστε και να προχωράμε μπροστά», είπε στο Τηλέραμα η παρουσιάστρια.

Η εκπομπή «Happy Day» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα στο πάνελ θα πάρει ο Χάρης Χριστόπουλος.