Με άρωμα Mega: Αυτό είναι το πρόσωπο που εξετάζεται για τη διεύθυνση προγράμματος της ΕΡΤ

Με άρωμα Mega: Αυτό είναι το πρόσωπο που εξετάζεται για τη διεύθυνση προγράμματος της ΕΡΤ

Η νέα διοίκηση της ΕΡΤ έχει κάνει τις πρώτες επαφές.

Ενώπιον της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής αναμένεται να βρεθούν το μεσημέρι της Δευτέρας τα νέα πρόσωπα της ΕΡΤ.

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας που προορίζεται για Πρόεδρος και ο Γιώργος Γαμβρίτσος που θα βρεθεί στη θέση του διευθύνοντος σύμβουλος θα δεχθούν ερωτήσεις και στη συνέχεια θα πάρουν επίσημα το χρίσμα μετά από σχετική ψηφοφορία. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real εισηγητική έκθεση για την ΕΡΤ θα καταθέσει ο Στέλιος Πέτσας.

Όπως έχει γίνει γνωστό θέση στο νέο ΔΣ της ΕΡΤ θα έχει ο Νίνο Ελματζιόγλου, τηλεοπτικός παραγωγός που βρισκόταν πίσω από τις μεγάλες επιτυχίες του Mega όπως είναι το «Νησί». Το νέο ΔΣ της Δημόσιας τηλεόρασης συμπληρώνεται με τη δικηγόρο Ιωάννα Στεφανάκη.

Η νέα διοίκηση της ΕΡΤ είναι κι εκείνη που θα καθορίσει το πρόγραμμα της τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real ήδη έχουν γίνει διερευνητικές επαφές με πρόσωπο άρρηκτα συνδεδεμένο με το Mega. Ο λόγος για τον Πέτρο Μπούτο, επί 20 χρόνια διευθυντή προγράμματος του Mega που πλέον δραστηριοποιείται ως παραγωγός. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ίδιος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο αυτό, κάτι που είχε εκφράσει και σε συνέντευξή του.

Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια ότι η νέα διοίκηση της ΕΡΤ θα έχει να αντιμετωπίσει αρκετά ζητήματα. Το σημαντικό απ’ όλα το οικονομικό συμμάζεμα, θέμα που έχουν θέσει κατά καιρούς αρκετοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος κατά την προεκλογική περίοδο.