Πρεμιέρα για τις «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ: Θα προβληθεί και στην κεντρική πλατεία της Κέρκυρας με τον Γεωργίου παρών

Ο Γεωργίου βλάπτει σοβαρά τις «8 Λέξεις»

Το μεγάλο στοίχημα του δημιουργού...

Το γεγονός ότι ο Ανδρέας Γεωργίου θεωρείται σήμερα ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της τηλεοπτικής αγοράς ερμηνεύεται με δυο τρόπους. Μπορεί να δείχνει το ταλέντο του ανδρός ή τον ξεπεσμό της ελληνικής τηλεόρασης.

Εξαρτάται πώς βλέπεις το ποτήρι…

Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου δείχνει ότι δεν έχει την δυναμική των προηγούμενων δουλειών του. Ο ΣΚΑΪ έχει επενδύσει ένα πολύ σημαντικό ποσό στη σειρά, την έχει διαφημίσει με κάθε δυνατό τρόπο και περιμένει ασφαλώς να κάνει απόσβεση.

Τα πρώτα δείγματα γραφής όμως δεν είναι ενθαρρυντικά. Πρόκειται για μια σειρά που είναι τόσο γεμάτη από Γεωργίου που φτάνει στην υπερβολή.

Ο σκηνοθέτης, παραγωγός και ηθοποιός μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε κάθε σκηνή. Ακόμα και όταν δεν εμφανίζεται ο ίδιος, κουβεντιάζουν οι άλλοι γι’ αυτόν, γεγονός που κουράζει ακόμα και τον πλέον καλόπιστο τηλεθεατή.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγκρίνουν την υπερπροβολή Γεωργίου με την αντίστοιχη του Παπακαλιάτη, μόνο που ξεχνούν ότι το ειδικό βάρος των δυο δεν μπορεί να συγκριθεί.

Εδώ όμως είναι και το μεγάλο στοίχημα του δημιουργού: Αν καταφέρει να φέρει τούμπα το παιχνίδι και να κρατήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών παρά τις εμφανείς αδυναμίες της σειράς και το γεγονός ότι σε σύγκριση με τις προηγούμενες δουλειές του είναι πολύ κατώτερη, τότε θα μιλάμε για έναν πραγματικά χαρισματικό δημιουργό.

Αν δεν τα καταφέρει, τότε πολύ σύντομα θα δει εκτός από το GNTM να τον προσπερνά στον πίνακα της τηλεθέασης ακόμα και το «X Factor»…