«Ο πιο Αδύναμος Κρίκος»: Πότε κάνει πρεμιέρα;

Πρεμιέρα για τον Πιο Αδύναμο Κρίκο – Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο (vid)

Το τηλεπαιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο «Πιο αδύναμος κρίκος» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσω του ΣΚΑΪ.

Το τηλεπαιχνίδι που έκανε μεγάλη επιτυχία στο Mega με την Έλενα Ακρίτα στην παρουσίαση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει «μαργαριτάρια» από την εκδοχή της Κύπρου.

Από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.40, ο Τάσος Τρύφωνος θα λέει: «Καλώς ήλθατε στον Πιο Αδύναμο Κρίκο».

Το κανάλι του Φαλήρου ανέβασε στο κανάλι του στο youtube απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο.

Οκτώ παίκτες, οι οποίοι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, διεκδικούν σε κάθε επεισόδιο έως και 10 χιλιάδες ευρώ συνολικά.

Ό,τι και να γίνει, ωστόσο, οι 7 από αυτούς θα φύγουν με άδεια χέρια. Στους 6 πρώτους γύρους, και μέσα στα όρια του χρόνου, οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και 1.300 ευρώ, ενώ στον έβδομο γύρο μέχρι και 2.200 ευρώ.

Για να φτάσουν, όμως, σε κάποιο μεγάλο ποσό, θα πρέπει να συνεργαστούν και να λειτουργήσουν ως ομάδα. Στο τέλος κάθε γύρου αποχωρεί ένας παίκτης, αυτός που οι υπόλοιποι θα έχουν ψηφίσει ως τον «πιο αδύναμο κρίκο».

Σε περίπτωση ισοψηφίας, στο τέλος κάθε γύρου ο πιο «δυνατός κρίκος» αποφασίζει ποιος τελικά θα αποχωρήσει Στον τελευταίο όγδοο γύρο (τελικός), σε περίπτωση ισοψηφίας μετά από τις 5 ερωτήσεις που θα υποβληθούν σε κάθε παίκτη, περνάμε στη διαδικασία του «ξαφνικού θανάτου».

Κατά τη διαδικασία αυτή, υποβάλλεται από μία ερώτηση στον κάθε παίκτη, εναλλάξ, και αυτός που βρει πρώτος τη σωστή απάντηση και ο άλλος κάνει λάθος, κερδίζει το ποσό που ήδη έχει μαζευτεί στο τέλος του έβδομου γύρου.