Πρεμιέρα με δίωρη έκτακτη εκπομπή για το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη (Pics & Vid)

ONE Channel: Η πρεμιέρα και οι αλλαγές λόγω… εσόδων

Τα σχέδια για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες προκειμένου να βγει στον αέρα το πρόγραμμα του One Channel.

Η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη εξασφάλισε οριστικά και αμετάκλητα την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου και πλέον μετράμε αντίστροφα για να εκπέμψει μέσω της Digea. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real στόχος είναι το κανάλι να εκπέμψει το νέο του πρόγραμμα μέσα Νοεμβρίου.

Το μπάτζετ σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα δε θα ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ ενώ το μεγάλο βάρος θα πέσει στην ενημέρωση. Όπως αναφέρει όμως η Real μετά από εισήγηση συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη θα υπάρξουν πινελιές ψυχαγωγίας για να πάρει το κανάλι μέρος από την διαφημιστική πίτα για να έχει έσοδα.

Οι ιθύνοντες του καναλιού κρατούν χαμηλά την μπάλα και στοχεύουν σε ένα 8% για το ξεκίνημα με βάση τα ποσοστά των υπόλοιπων καναλιών.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, η Δώρα Αναγνωστοπούλου θα βρίσκεται στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ενώ έχουν γραφτεί τα ονόματα των Όλγα Τρέμη και Γιάννη Πρετεντέρη για τη θέση των σχολιαστών. Η Μαριλένα Γεραντώνη είναι η τελευταία προσθήκη και θα παρουσιάσει καθημερινό μεσημεριανό magazino.

Όπως αναφέρει η Real για την ώρα δεν υπάρχει δεύτερο στούντιο προκειμένου να γίνουν εγγραφές εκπομπών. Ως εκ τούτου όλο το ενημερωτικό πρόγραμμα θα βγαίνει ζωντανά και το Σαββατοκύριακο.