«Στον αέρα» το «The Voice» - Αλλάζει όλη η ομάδα των κριτών;

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Κι άλλη αποχώρηση από το «The Voice»

Λίγο πριν την πρεμιέρα.

Δεν λένε να σταματήσουν οι αναταραχές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του «The Voice», με το κακό των αποχωρήσεων να… τριτώνει.

Μετά τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Κωστή Μαραβέγια, σειρά είχε ένα ακόμα αγαπητό πρόσωπο του μουσικού σόου του ΣΚΑΪ να βρεθεί εκτός, πιθανότητα χωρίς να το έχει επιλέξει το ίδιο.

Ο λόγος για τη Λάουρα Νάργες η οποία με ανακοίνωσή της στο Instagram γνωστοποίησε το τέλος της από το «The Voice», γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Και τριτώνει: Τελικά κλείνει και για έμενα ο κύκλος του The Voice Of Greece. Η θέση μου στα backstage ήταν κάτι που έκανα με πολύ αγάπη, μεράκι και αφοσίωση αφού νιώθω την κάθε αγωνία που μπορεί να έχει ένας παίκτης.

Άλλωστε ξεκίνησα και εγώ από ένα παιχνίδι τάλεντ σόου, τότε το 2008 με το So You Think You Can Dance 2 στο Mega. Μία αγκαλιά στην ομάδα που συνεργάστηκα τα τελευταία 2,5 χρόνια και της οποίας εύχομαι κάθε επιτυχία τώρα αλλά και στο μέλλον!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Και τριτώνει: Τελικά κλείνει και για έμενα ο κύκλος του The Voice Of Greece. Η θέση μου στα backstage ήταν κάτι που έκανα με πολύ αγάπη, μεράκι και αφοσίωση αφού νιώθω την κάθε αγωνία που μπορεί να έχει ένας παίκτης. Άλλωστε ξεκίνησα και εγώ από ένα παιχνίδι τάλεντ σόου, τότε το 2008 με το So You Think You Can Dance 2 στο Mega. Μία αγκαλιά στην ομάδα που συνεργάστηκα τα τελευταία 2,5 χρόνια και της οποίας εύχομαι κάθε επιτυχία τώρα αλλά και στο μέλλον!💋 _________________________________________<3 #thatsallfolks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις

Άραγε τι θα ακολουθήσει;