Διαγωνιζόμενη του GNTM ζούσε φυλακισμένη με σεΐχη - Γέννησε το παιδί του (Vid)

Διαγωνιζόμενη του GNTM ζούσε φυλακισμένη με σεΐχη – Γέννησε το παιδί του (Vid)

Η τρομερή εξομολόγησή της στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ήταν από τις διαγωνιζόμενες που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο επεισόδιο της Δευτέρας στο GNTM.

Η Αφροδίτη Μπάρμπα με την ομορφιά της και τις αναλογίες της κατάφερε να κερδίσει τους κριτές που της έδωσαν το εισιτήριο για το bootcamp. Όπως αποκάλυψε μπροστά στην κριτική επιτροπή έχει μία κόρη πέντε ετών αλλά δεν ζει με τον πατέρα τους παιδιού της.

Η ιστορία της έγινε γνωστή μέσω της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου. Η Αφροδίτη Μπάρμπα το 2011 κέρδισε τον τίτλο «Miss Playboy» ωστόσο η ζωή της άλλαξε αφού ερωτεύτηκε έναν σεΐχη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε, απέκτησε ένα κοριτσάκι ωστόσο η καλλονή ζούσε φυλακισμένη μέσα στο σπίτι.

«Ήταν πολύ γοητευτικός. Ο γάμος με τον σεΐχη έγινε στις Μαλδίβες. Ακούγεται ονειρικό αλλά δεν είναι. Με ζήτησε σύντομα σε γάμο. Έμεινα άμεσα έγκυος. Ο γάμος έγινε χρόνια μετά το παιδί. Το παιδί συνέβη. Ο σύντροφός μου είναι από το Ντουμπάι αλλά γεννημένος στο Λονδίνο. Είναι Βρετανός υπήκοος. Στην εγκυμοσύνη μου άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά.

Μου πρόσφερε τα πάντα αλλά ζούσα σε μικρό κλουβί. Ήμουν καλυμμένη όλη όταν κυκλοφορούσα. Ήταν δύσκολο να βγω έξω μόνη μου. Δεν είχα φίλους, δεν ειχα τίποτα. Η μόνη μου παρέα ήταν το προσωπικό.

Μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο, δεν ήμουν ευτυχισμένη… Γίνονταν κάποια σκηνικά μέσα στο σπίτι. Εξαφανιζόταν για αρκετές μέρες και ήμουν μόνη μου με παιδί. Με μείωνε σαν γυναίκα, μου μιλούσε άσχημα, δεν έδινε σημασία ούτε σε εμένα, ούτε στο παιδί, δεν άφηνε χρήματα. Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα. Μια μέρα που είχαμε τσακωθεί και είχε φύγει από το σπίτι. Μου είχε πει να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα.

Είχα βγάλει τα εισιτήρια της επιστροφής, αλλά μας είχε κλειδώσει μέσα στο δωμάτιο. Εγώ σκαρφάλωνα σ’ ένα μικρό μπαλκόνι και τα έβγαζα από εκεί. Με βοήθησε μια κοπέλα που είχαμε από την Ελλάδα και έπρεπε να φύγει μαζί μας. Το πρωί φύγαμε…» είχε πει η Αφροδίτη Μπάρμπα στην Τατιάνα Στεφανίδου.