Τηλεθέαση: Οι «Κου Κου» κάνουν πάρτι στο δυναμικό κοινό

Τηλεθέαση: Οι «Κου Κου» κάνουν πάρτι στο δυναμικό κοινό

Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη.

Από τεράστιες ανατροπές χαρακτηρίζεται η «μάχη» στην πρωινή ζώνη των καναλιών.

Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, οι διαφορές μικρές και ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος τι θα γίνει στο μέλλον. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι τα πράγματα ανατρέπονται πλήρως στο δυναμικό κοινό.

Το πρωί της Τετάρτης οι «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ σημείωσαν 22,6%, στο γενικό σύνολο. Ο Γιώργος Λιάγκας κατάφερε να κρατήσει το κοινό. Η Φαίη Σκορδά με το πρωινό του ANT1 σημείωσε 16,7% και ακολούθησε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με 16,3%.

Το «Ευτυχείτε» του OPEN σημείωσε 13,7% και η «Φωλιά των Κου Κου» 12,3%. Εκτός ανταγωνισμού το «Εκτός Γραμμής» στον ALPHA με 8,2% και το «Απευθείας» με 6,1% στο γενικό σύνολο.

Τα πράγματα ανατρέπονται πλήρως στο δυναμικό κοινό.

Στις ηλικίες 18-54 ετών πρωινή εκπομπή του STAR, με τους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, σημείωσε 20,8% τερματίζοντας στην πρώτη θέση. Στη δεύτερη θέση η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα που έχει σταθερές επιδόσεις και έφτασε το 19,7% ενώ στην τρίτη θέση θέση με 19,3% η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πιο πίσω βρίσκεται η Φαίη Σκορδά με 15,6%. και ακολουθεί το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου που σημείωσε 13,8%. Οι «Αταίριαστοι» δεν κατάφερε να φτάσουν σε διψήφιες επιδόσεις σημείωνοντας 9,1%. Ακολούθησαν η εκπομπή «Εκτός γραμμής» με 6,6% και «Απευθείας» με 3,6%