«Έρωτας μετά»: Κυρίαρχη η νέα δραματική σειρά του ALPHA

«Έρωτας μετά»: Κυρίαρχη η νέα δραματική σειρά του ALPHA

Πολύ καλές επιδόσεις για την σειρά του καναλιού της Κάντζας.

Ήρθε για να μείνει η σειρά «Έρωτας Μετά» στον ALPHA.

Το ερωτικό θρίλερ του καναλιού της Κάντζας έκανε πρεμιέρα πριν από μία περίπου εβδομάδα και όμως όλα δείχνουν έχει κερδίσει το κοινό. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είχε ικανοποιητικές επιδόσεις οι οποίες ανέβαιναν διαρκώς κάθε μέρα προβολής.

Η νέα δραματική σειρά με τους Βάσω Λασκαράκη, Έμιλυ Κολιανδρή, Αντώνη Καρυστινό και Μάριο Αθανασίου εκτοξεύθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Αποσπώντας μερίδιο τηλεθέασης 21,4% σε σύνολο κοινού και 24,2% στο δυναμικό (ενήλικες 18-54) βρέθηκε στην πρώτη θέση της ημέρας!

Τουλάχιστον 2.012.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό το χθεσινό επεισόδιο, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι σε ένα τέταρτο απέσπασε μερίδιο τηλεθέασης 31,4% στο δυναμικό κοινό (ενήλικες 18-54)

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές και η αναμονή του κοινού για τα επόμενα επεισόδια έχει χτυπήσει κόκκινο. Στο στόμα όλων βρίσκεται η φράση «Που είναι η Άννα;» ενώ οι διάφορες θεωρίες για την εξέλιξη δίνουν και παίρνουν, ιδιαίτερα στα κοινωνικά δίκτυα όπου το hashtag #erwtasmeta είναι στα κορυφαία trend του twitter.