Πρεμιέρα για τη Basket League με το ντέρμπι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - AEK

Πρεμιέρα για τη Basket League με το ντέρμπι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – AEK

Αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT όλοι οι εντός έδρας αγώνες Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League.

Το ελληνικό πρωτάθλημα της Basket League για τη σεζόν 2019-20 ξεκινά στα παρκέ της COSMOTE TV με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – ΑΕΚ που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 4HD (Σάββατο 28/9, 19.00).

Εκτός από την τηλεοπτική κάλυψη του παιχνιδιού, το οποίο θα περιγράψει ο Βασίλης Σκουντής και θα σχολιάσει ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους pre και past game shows με τον Ρήγα Δάρδαλη, με πλούσιο ρεπορτάζ και από τα δύο στρατόπεδα των ομάδων (18.00 και 21.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Παράλληλα, οι Κώστας Κατέβας, Άρης Μπάρκας και Δημήτρης Ζαφειρόπουλος θα είναι στους πάγκους και στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, για να μιλήσουν με παίκτες και προπονητές.

Η COSMOTE TV και για τη νέα αγωνιστική σεζόν του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ, έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για τους συνδρομητές της όλους τους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και της ΑΕΚ.