«Μαζί σου το Σαββατοκύριακο»: Το trailer και η πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ

Τατιάνα Στεφανίδου: Πώς αντέδρασε στην ανακοίνωση μετακίνησής της;

Όσα είπε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Ήταν από τις ειδήσεις που ξάφνιασε πολλούς.

Η μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ έφερε ντόμινο αλλαγών στην μεσημεριανή ζώνη του καναλιού του Φαλήρου. Φυσικά η αλλαγή είχε να κάνει με την παρουσία της Τατιάνας Στεφανίδου. Αν και γράφτηκε ότι θα αποχωρήσει από το κανάλι, τελικά παρέμεινε.

Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μετακινήθηκε στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Μάλιστα εγκατέλειψε το κοινωνικό ύφος της εκπομπής της προχωρώντας σε ανανέωσε της θεματολογίας.

Πώς αντέδρασε όμως όταν της ανακοινώθηκε ότι θα πρέπει να μετακινηθεί;

«Ήταν σοκ και δέος. Επειδή είχε πάει πολύ καλά πέρυσι η εκπομπή, εμείς ήμασταν τύπου… εντάξει, πάει καλά, συνεχίζουμε… Όταν μου είπαν αρχικά ότι η εκπομπή θα σταματήσει, γιατί στην αρχή δεν είχαν σκεφτεί την πρόταση του σαββατοκύριακου να μου κάνουν, στην αρχή είπαν ότι θα σταματήσει η εκπομπή. Αρχικά, ήταν σοκ και δέος! Και ήταν σοκ και δέος για πολλούς λόγους. Ο πρώτος λόγος, που εγώ πάντα τρελαίνομαι, εγώ δένομαι πάρα πολύ με την ομάδα μου, με τους συνεργάτες μου, πολλοί από τους οποίους είναι χρόνια μαζί μου.

Μετά άρχισε ένα άγχος του τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, που θα πάνε, που θα απορροφηθούν, τι θα τους πω, πώς θα τους πω, είχα όλα αυτά να διαχειριστώ. Και μετά ήρθε η πρόταση του σαββατοκύριακου, όπου θέλω να σου πω, επειδή είμαι ο κλασικός άνθρωπος που μετά το πρώτο σοκ, μετά αρχίζω και βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Αυτό το κάνω σε όλα τα πράγματα της ζωής μου. Δεν γκρινιάζω ποτέ για τίποτα, εισπράττω τις γκρίνιες των άλλων και προσπαθώ να τις γυρίσω σε αισιοδοξία, γιατί έτσι είμαι εγώ» σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.