Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλύπτει για τη νέα σεζόν της «Μουρμούρας»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλύπτει για τη νέα σεζόν της «Μουρμούρας»

Θα επιστρέψει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη;

Για έβδομη χρονιά θα δούμε στις οθόνες μας τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Η κωμική σειρά του ALPHA αποτελεί μία σταθερή αξία στην prime time ζώνη με ικανοποιητικές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τη νέα σεζόν αλλά και το γεγονός ότι παρέμεινε στη σειρά χωρίς όμως τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη που αντικαταστάθηκε την περασμένη σεζόν από την Κλέλια Ρένεση.

«Με τη Δάφνη είχαμε χτίσει πέντε χρόνια συνύπαρξης και ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποια που θα μπορούσε να δεθεί μαζί μου ερμηνευτικά. Η «Μουρμούρα» δεν είναι καθόλου εύκολη σειρά. Σκέψου ότι δύο άνθρωποι βγάζουν έξι σκηνές την ημέρα και έχουμε φτάσει στο 440ό επεισόδιο.» πρόσθεσε χαρακτηριστικά στο Page 2 της Νέας Σελίδας ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Και τόνισε: «Θέλει ικανότητα για να μπορέσεις να συνεχίσεις για έκτη και τώρα για έβδομη χρονιά, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Και σε αυτό οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συγγραφείς μας, γιατί είναι ανεξάντλητοι.»!

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στη σειρά κι αν πιστεύει ότι θα επιστρέψει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αλλά απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.