Ο εκλεκτός του Κυριάκου: Αυτός είναι ο γνωστός δημοσιογράφος που θα αναλάβει την ΕΡΤ με κυβέρνηση ΝΔ

Αυτοί θα παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ

Ποια είναι τα πρόσωπα που θα αναλάβουν.

Σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα δρομολογούνται στην ΕΡΤ.

Μετά την κυβερνητική αλλαγή που προέκυψε από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου ήταν δεδομένο ότι θα έχουμε ντόμινο εξελίξεων στα Δημόσια ΜΜΕ. Ήδη Κωνσταντίνος Ζούλας και Γιώργος Γαμπρίτσος έχουν αναλάβει καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου αντίστοιχα και έχουν αναλάβει να κλείσουν τα ανοιχτά ζητήματα.

Μεγάλο θέμα ήταν ασφαλώς η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Μετά την αποχώρηση της Δώρας Αναγνωστοπούλου για το One του Βαγγέλη Μαρινάκη η θέση παρέμενε κενή. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-tetradio το κεντρικό δελτίο της δημόσιας τηλεόρασης θα προευθεί με την Ανδριάνα Παρασκευοπούλου.

Η ξανθιά δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν εκ των φαβορί να διαδεχθεί την Δώρα Αναγνωστοπούλου και η επιλογή της κλείδωσε.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα δελτία, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-tetradio το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου θα αναλάβει η Μαριάννα Πετράκη. Σύμφωνα με τις έως τώρα αποφάσεις, το δελτίο ειδήσεων στις 12 θα το παρουσιάσει η Αλεξάνδρα Δουβαρά (η Ντένια Σαρακίνη δεν θα συνεχίσει στις καθημερινές) ενώ εκείνο στις 3 ο Αντώνης Αλαφογιώργος.

Πρέπει να πούμε βέβαια ότι οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ. Το πρόγραμμα της ΕΡΤ θα αρχίσει να διαμορφώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις της νυν διοίκησης σε κάποια κομμάτια ενώ θα αναδιαμορφωθεί πλήρως από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.