Το Κόκκινο Ποτάμι: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Το Κόκκινο Ποτάμι: Ασύλληπτα ποσοστά σημείωσε η πρεμιέρα

Εντυπωσιακές επιδόσεις για τη σειρά του Open.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής η σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» στο Open.

Η υπερπαραγωγή του καναλιού που πραγματεύεται την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Στο twitter έγινε νούμερο ένα trend λίγο μετά το ξεκίνημα του πρώτου επεισοδίου ενώ άπαντες επεσήμαιναν την αρτιότητα της σειράς.

Η αποδοχή του κόσμο φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης. Οι επιδόσεις της πρεμιέρας είναι εξόχως εντυπωσιακές αν αναλογιστούμε ειδικά ότι είχε απέναντί της δύο talent shows, το Final Four του ANT1 και το Voice του ΣΚΑΪ.

Τι έδειξε όμως το ραβασάκι της Nielsen;

Σύμφωνα με τα στοιχεία η νέα σειρά του Open σημείωσε 29,8% στο γενικό σύνολο. Την ίδια ώρα το Voice, το διάστημα που έπαιζε απέναντι από το Κόκκινο Ποτάμι σημείωσε 20,7% ενώ το «The Final Four» δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 9,2%

Η σειρά του Open πήγε ακόμη καλύτερα στο δυναμικό κοινό που έφτασε το 31,6%. Το Voice στο ίδιο χρονικό διάστημα σημείωσε 17,1% ενώ και το «The Final Four» έφτασε το 10,1% στις ηλικίες 18-54 ετών.

Όπως γίνεται εύκολο αντληπτό η νέα σειρά αναμένεται να γίνει μία από τις επιτυχίες της χρονιάς. Άλλωστε όπως έδειξε και το τηλεοπτικό κοινό, την περίμενε με ανυπομονησία.