Το Total Football έκανε τη διαφορά (και) στα νούμερα!

Το Total Football έκανε τη διαφορά (και) στα νούμερα!

Κερδίζει τους ποδοσφαιρόφιλους η κυριακάτικη βραδινή πρόταση του Open!

Το Total Football με τον Πάνο Βόγλη και τη Χριστίνα Βραχάλη κυριάρχησε χθες τόσο στο δυναμικό όσο και στο ανδρικό κοινό, αυτό δηλαδή που παρακολουθεί και ασχολείται περισσότερο με το ποδόσφαιρο και ειδικά με το πρωτάθλημα της Super League. Κάτι που οφείλει στο έντονο τέμπο του και στις αιχμηρές ατάκες που ακούγονται σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Στο δυναμικό-εμπορικό κοινό 18-54 το Total Football έκανε μ.ό. 7,7%, έχοντας τέταρτο ακόμα και στο 9,7%. Την ίδια ώρα, η Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ κατέγραψε στο ίδιο κοινό μ.ό. 3,3% (με peak τετάρτου 4,2%).

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Open κέρδισε και στο ανδρικό κοινό, κάνοντας μέσο όρο 9,8% έναντι 5,5% της Αθλητικής Κυριακής. Το Total Football κατέγραψε πέντε τέταρτα με διψήφια ποσοστά στους άνδρες (φτάνοντας και στο 12,8%), ενώ το αντίστοιχο πρόγραμμα της ΕΡΤ δεν «έγραψε» διψήφιο σε κανένα τέταρτο.

To σημαντικό, μάλιστα, είναι ότι το Total Football δεν «κεφαλαιοποίησε» κάποιο υψηλό lead in από το συγκλονιστικό Κόκκινο Ποτάμι. Για παράδειγμα, στο λεπτό που έριξε αυλαία η σπουδαία σειρά του Open κατέγραφε 32,3% στο 18-54, ενώ η αθλητική εκπομπή του σταθμού ξεκίνησε λίγα λεπτά αργότερα από το 10,3%.

H εκπομπή του καναλιού της Παιανίας βασίζεται τη φετινή σεζόν στην ξεκάθαρη άποψη και στον ανατρεπτικό σχολιασμό χάρη στο δυναμικό πάνελ της στο οποίο πρωταγωνιστούν δύο τεράστιες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Κριστόφ Βαζέχα και τον Τάσο Μητρόπουλο, που εξελίσσονται σε τηλεοπτικές αποκαλύψεις με τον λόγο και το χιούμορ τους.

Μαζί τους δύο δημοσιογράφοι που παίζουν… φουλ επίθεση και βοηθούν στον γρήγορο ρυθμό της εκπομπής, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο Βασίλης Βέργης, αλλά και ο Τάσος Κάκος που ρίχνει φως στις επίμαχες φάσεις κάθε αγωνιστικής.

Προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι τα χθεσινά νούμερα είναι καλύτερα από εκείνα που έκανε το Total Football με τους (σταρ) Ντέμη Νικολαΐδη και Κώστα Κατσουράνη (αλλά και παρέλαση καλεσμένων) στο μεγαλύτερο διάστημα της περασμένης σεζόν. Όπως φαίνεται, το κοινό προτιμά σταράτες και καθαρές κουβέντες και ανταμείβει όσους δεν φοβούνται να μιλήσουν έξω από τα δόντια.