Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει: Γι' αυτό αποχώρησα από το «The Voice»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει: Γι’ αυτό αποχώρησα από το «The Voice»

Η άγνωστη επικοινωνία του με τον Κωστή Μαραβέγια.

Σα βόμβα έσκασε στο τηλεοπτικό τοπίο η αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη από το Voice.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μετά από μία τριετή πετυχημένη παρουσία στο talent show αποφάσισε να αποχωρήσει. Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της αποχώρησής του και ο Κωστής Μαραβέγιας είπε «αντίο». Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το Voice.

«Ήταν πολλά πράγματα. Από τον Μάρτιο ήξερα ότι χρονικά θα δυσκολευτώ. Επίσης, η δουλειά του σκηνοθέτη που την ανέλαβα για πρώτη φορά, με άγχωσε πολύ. Το επέλεξα, αλλά μία μέρα πριν την πρόβα με έπιασαν όλα από το άγχος, το στομάχι μου, όλα. Στην πορεία είδα ότι μπορώ. Ένα, λοιπόν, είναι αυτό», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης και πρόσθεσε: «Το άλλο ήταν ότι αισθανόμουν ότι το έκανα, το ευχαριστήθηκα, το απόλαυσα, είμαστε οκ, το ζήσαμε».

Αναφερόμενος στον Κωστή Μαραβέγια τόνισε: «Τον Ιούνιο, σε ανυποψίαστο χρόνο, κι ενώ δεν είχε κλείσει το Voice πουθενά, τότε που υπήρχαν συζητήσεις να μη γίνει το Voice στον ΣΚΑΪ. Τηλεφωνηθήκαμε με τον Κωστή για τελείως άσχετο θέμα και κάπου εκεί και ο ένας και ο άλλος είπαμε: «Το σκέφτομαι», «κι εγώ το σκέφτομαι». Μία που το είπαμε και μία που δεν το ξανά αναφέραμε. Εγώ δεν έκανα καμία νύξη πουθενά, μέχρι να κλείσει. Γιατί αν μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα αρχίζαμε και λέγαμε «εγώ φεύγω», μπορεί να κινδύνευε και να μη γινόταν ποτέ. Περίμενα να είναι σίγουρο ότι θα βγει στον ΣΚΑΪ και αφού δεν θα κινδυνεύει πια το πρόγραμμα μπορώ σιγά σιγά να την κάνω».