Πρεμιέρα με δίωρη έκτακτη εκπομπή για το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη (Pics & Vid)

Πότε κάνει πανελλαδική πρεμιέρα το One Channel

Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες προκειμένου να εκπέμψει πανελλαδικά το One Channel μέσω της Digea.

Μετά την οριστική εξασφάλιση άδειας από το ΕΣΡ η επίσημη πρώτη του καναλιού τοποθετείται μέσα στον Νοέμβριο. Όπως αναφέρει το dikaiologotika.gr το κανάλι θα εκπέμψει για πρώτη φορά τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου σε έναν περίπου μήνα από σήμερα.

Μάλιστα η ίδια ιστοσελίδα δημοσιεύει και το πρόγραμμα του καναλιού σύμφωνα με όσα έχουν μέχρι σήμερα γνωστά. Επικεφαλής της πρωινής ζώνης θα είναι ο Ντίνος Σιωμόπουλος μαζί με τη Δάφνη Καραβοκύρη, με τη Χριστίνα Λαμπίρη να παίρνει τη σκυτάλη στις 10:00.

Στις 12:00, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενημερωτική εκπομπή με παρουσιαστές τους Φουσκίδη και Παπαδόπουλο, ενώ το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, το οποίο θα αρχίζει στις 14:00, θα παρουσιάζει η Μαριλένα Γεραντώνη. Καθημερινά, ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάζει ενημερωτική εκπομπή με ώρα έναρξης τις 17:30. Στις 20:30, η Δώρα Αναγνωστοπούλου θα παρουσιάζει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.

Κάποιες ημέρες της εβδομάδας, θα παρουσιάζουν ενημερωτικές εκπομπές ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Δημήτρης Μανιάτης και ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Στο πρόγραμμα του καναλιού όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr θα υπάρχει ζωντανή ενημερωτική εκπομπή κατά τη διάρκεια της νύχτας, με παρουσιάστρια την Υβόννη Κλάπα. Η εκπομπή θα περιλαμβάνει την ειδησεογραφία της ημέρας, αλλά και ο,τι συμβαίνει σε εσωτερικό και διεθνή χώρο κατά τη διάρκει της νύχτας. Η ώρα έναρξης της εκπομπής θα είναι 1,5 ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Στο δυναμικό του σταθμού έχει ενταχθεί και η Σάσα Σταμάτη, η οποία ετοιμάζει βραδινή ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ θέση στο πρόγραμμα του καναλιού θα πάρει και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ο Γιάννης Μούτσος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων το Σαββατοκύριακο, με τον δημοσιογράφο να παρουσιάζει εκπομπή έρευνας εντός της εβδομάδας.

Στο One θα υπάρχει και έντονο αθλητικό στοιχεία. Ο Μιχάλης Τσώχος θα παρουσιάζει εκπομπή αθλητικού περιεχομένου το Σάββατο, με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να παίρνει την σκυτάλη για την κυριακάτικη αθλητική εκπομπή. Στο αθλητικό τμήμα του καναλιού έχει προστεθεί και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.

Όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη θα προβάλλει σε επανάληψη τα παιχνίδια του Ολυμπιακού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.