Σημαντικές αλλαγές στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Σημαντικές αλλαγές στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Η παραίτηση και τα σενάρια αντικατάστασης.

Περίεργα εξελίσσεται η φετινή χρονιά για την Φαίη Σκορδά.

Η ξανθιά παρουσιάστρια ήταν μέχρι πρότινος κυρίαρχη στην πρωινή ζώνη με τον ανταγωνισμό να την ακολουθεί. Αυτό όμωςς τείνει να αλλάξεις αφού οι επιδόσεις του πρωινού του ΑΝΤ1 ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό δρομολόγησε σημαντικές αλλαγές.

Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Γιώργος Πράτανος, που ανέλαβε τα ηνία από την Ελεάνα Τρυφίδου, παραιτήθηκε. Μάλιστα όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα μετά από συζητήσεις που έγιναν με το κανάλι, η παραίτησή του έγινε δεκτή.

Σύμφωνα με το «TV Έθνος» όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης σύσκεψης για την πορεία της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης είχε διαφορετική άποψη για τη σκαλέτα της εκπομπής σε σχέση με τη βοηθό αρχισυντάκτη Βένια Καραγιάννη αλλά και τον content creator Νίκο Παρτσώλη. Ο τελευταίος κατά τη διάρκεια αυτής της σύσκεψης συγκρούστηκε με τον Γιώργο Πράτανο και οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο Γιώργος Πράτανος ο οποίος θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 και θα αξιοποιηθεί από άλλη εκπομπή.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα τον διαδεχθεί στην ομάδα της Φαίης Σκορδά. Σύμφωνα με το «TV Έθνος» το πιο πιθανό σενάριο είναι να αναλάβει τα ηνία άλλο πρόσωπο από το δυναμικό του ΑΝΤ1, το δεύτερο σενάριο είναι να κάνουν από κοινού αρχισυνταξία η Βένια Καραγιάννη, ο Νίκος Παρτσώλης και η Τίνα Καραφίνα, ενώ το τρίτο σενάριο, που συγκεντρώνει και τις μικρότερες πιθανότητες, είναι να γίνει μεταγραφή από την αγορά.