«Το Κόκκινο Ποτάμι»: Τα πρώτα σύννεφα στην σχέση Μίλτου - Ιφιγένειας

«Το Κόκκινο Ποτάμι»: Τα πρώτα σύννεφα στην σχέση Μίλτου – Ιφιγένειας

Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής.

Το «Κόκκινο Ποτάμι» έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στην ελληνική τηλεόραση.

Η σειρά εποχής που ξεκίνησε πριν δύο εβδομάδες έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό. Δεν είναι τυχαίο ότι και τα δύο διπλά επεισόδια που έχουν προβληθεί έχουν σημειώσει πάνω από 30% τηλεθέαση και άπαντες τονίζουν την αρτιότητά της.

Στο επόμενο επεισόδιο η αγωνία της Ιφιγένειας για την αναχώρηση του Μίλτου στο Παρίσι, κορυφώνεται. Ο Μίλτος της προτείνει να την παντρευτεί τώρα αν θέλει. Η Ιφιγένεια περήφανη, αρνείται. Ο Μίλτος, φτάνει στο Παρίσι. Μεθάει απ’ τον αέρα της Ευρώπης. Ο όμορφος και ντροπαλός Πόντιος, γίνεται περιζήτητος από τις νεαρές Ευρωπαίες, και αμελεί χωρίς να το καταλάβει την Ιφιγένεια, που αρκείται πληγωμένη σε λακωνικά του τηλεγραφήματα. Στην Αμισό, ο Γιώργος Παυλίδης, πείθεται να κατέβει στις εκλογές του 1908. Εκλογές που υπόσχονται μεγάλες αλλαγές στη χώρα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

-Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης.

-Μια σκληρή εποχή που χάραξε τη μνήμη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

-Μια τηλεοπτική παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών που ταξίδεψε για γυρίσματα σε περισσότερες από 15 πόλεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

-Ένα πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών.

Το Κόκκινο Ποτάμι, η νέα δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, ξετυλίγει μια σειρά από γεγονότα που ανατρέπουν όλα όσα έμοιαζαν δεδομένα…