Πρεμιέρα για τις «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ: Θα προβληθεί και στην κεντρική πλατεία της Κέρκυρας με τον Γεωργίου παρών

Αυτή είναι η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ

Δεύτερη σειρά για τον Κύπριο σκηνοθέτη.

Μία νέα σειρά έχει στα σκαριά ο Ανδρέας Γεωργίου και η ομάδα του.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την στιγμή που συμφώνησε με τον ΣΚΑΪ, ο Κύπριος δημιουργός θα είχε δύο σειρές στο φετινό πρόγραμμα. Ήταν άλλωστε ένας από τους λόγους που τον έκαναν να πει το ναι στην πρόταση του καναλιού του Φαλήρου και να μετακινηθεί από τον ALPHA.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η νέα σειρά θα είναι εβδομαδιαία. Όπως αναφέρει το «MYtv» ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη να έχει ήδη συμφωνήσει. Συζητήσεις γίνονται και με τον Νίκο Πολυδερόπουλο που είχε τον ρόλο του «Ορφέα» στο Τατουάζ του ALPHA.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα στο κανάλι ενδιαφέρονται για τη σειρά «Famagusta» που έχει να κάνει με πολλές αναδρομές στο παρελθόν.

«Famagusta» είναι η λατινική ονομασία της Αμμόχωστου, μίας πόλης στην Κύπρο, η οποία τον Αύγουστο του ’74 κατελήφθη από τα τουρκικά στρατεύματα. Oι Ελληνοκύπριοι κάτοικοι της κατέφυγαν ως πρόσφυγες στο ελεύθερο κομμάτι του νησιού.

Όσον αφορά τη νέα σειρά το καστ των ηθοποιών αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του μήνα. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα Νοεμβρίου για να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020.