Επιστρέφουν τα «Μαύρα Μεσάνυχτα»; Πρωταγωνίστρια απαντά!

Επιστρέφουν τα «Μαύρα Μεσάνυχτα»; Πρωταγωνίστρια απαντά!

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Mega.

Ήταν από τις μεγάλες επιτυχίες του Mega.

Τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» σημάδεψαν την ελληνική τηλεόραση με το σπαρταριστό τους σενάριο και τους ξεχωριστούς χαρακτήρες. Η σειρά μεταδόθηκε για δύο σεζόν και σημείωσε μεγάλη επιτυχία ενώ το τελευταίο επεισόδιο είχε μία γλυκόπικρη γεύση αφού μία έκρηξη στο νυχτερινό κέντρο άφηνε να εννοηθεί ότι όλοι οι πρωταγωνιστές σκοτώθηκαν.

Η φετινή σεζόν χαρακτηρίζεται από τα remake στην ελληνική τηλεόραση. Δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη ένα αφού όπως επιβεβαίωσε η Παναγιώτα Βλαντή στη «Realife» οι συντελεστές σκέφτονται την αναβίωσή της.

Η ηθοποιός είχε τον ρόλο της «Σιλβή» στη σειρά που σκηνοθέτησε ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

«Τα τελευταία τρία χρόνια οι παραγωγοί της σειράς συζητούν πολύ έντονα την επιστροφή της. Αν συμβεί αυτό, σίγουρα θα το κάνω. Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα να μην υπάρξει συνέχεια αυτής της σειράς, αλλά κάτι νέο» δήλωσε η Παναγιώτα Βλαντή.

Για το θέμα είχε τοποθετηθεί και ο Πάνος Κοκκινόπουλος. «Είναι μία σκέψη να κάνουμε το sequel στα Μαύρα Μεσάνυχτα, αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα. Στο δεύτερο χρόνο μου ερχόταν να αυτοκτονήσω από το κακό μου. Έμπαινα σε ένα χώρο που είχα μπει άλλες 20 φορές και δεν μπορούσες να κάνεις καινούργια πράγματα» είχε σημειώσει ο σκηνοθέτης της σειράς.

Μένει να δούμε βέβαια αν τελικά η μεγάλη επιστροφή γίνει πραγματικότητα σε ποιο κανάλι θα μεταδοθεί αφού το Mega έχει σταματήσει να εκπέμπει εδώ και περίπου έναν χρόνο.