«Έρωτας μετά»: Κυρίαρχη η νέα δραματική σειρά του ALPHA

Αλλάζει ο προγραμματισμός του ALPHA – Τι θα συμβεί με τις σειρές του καναλιού

Οι χαμηλές επιδόσεις φέρνουν αλλαγές.

Προβληματισμός επικρατεί στον ALPHA με τις φετινές επιδόσεις του σταθμού.

Οι σειρές, που μέχρι πέρσι αποτελούσαν το βαρύ του χαρτί, δεν αποδίδουν απέναντι στον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα το κανάλι να έχει υποχωρήσεις στις τηλεθεάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο δυναμικό κοινό το κανάλι της Κάντζας βρίσκεται στην τέταρτη θέση ενώ μέχρι πέρσι πάλευε για την πρωτιά.

Η σειρά «Έρωτας μετά» ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά έχει χάσει αρκετή από τη δυναμική του. Το γεγονός ότι σε ένα μεγάλο μέρος του παίζει απέναντι από τις «Άγριες Μέλισσες» που είναι η επιτυχία της σεζόν δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα. Γι’ αυτό όπως αναφέρει η εφημερίδα Real στον ALPHA σκέφτονται να μειώσουν την διάρκεια του επεισοδίου.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά υπάρχουν σκέψεις τα επεισόδια από 75λεπτα να γίνουν 45λεπτα προκειμένου να αποφύγουν τη «μετωπική» με τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Αλλαγή όμως αναμένεται και στις κωμικές σειρές. Σύμφωνα με τη Real υπάρχουν σκέψεις να αλλάξουν μέρα η «Μουρμούρα» με το «Σπίτι είναι». Πιο συγκεκριμένα οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται ότι η πιο παλιά κωμική σειρά του καναλιού έχει χτίσει το κοινό της και θα μπορέσει να τα βάλει με το GNTM.

Έτσι υπάρχει το ενδεχόμενο να μεταφερθεί Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 απέναντι από το ριάλιτι μοντέλων. Αντίθετα η κωμική σειρά «Σπίτι είναι» θα μεταφερθεί Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00 όπου υπάρχει μικρότερος ανταγωνισμός.