Άγριες Μέλισσες: Η Κάτια Δανδουλάκη μπαίνει στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Η Κάτια Δανδουλάκη μπαίνει στη σειρά

Η παρουσία της Ανέτ θα φέρει τα πάνω κάτω.

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι η σειρά που κυριαρχεί στην prime time ζώνη.

Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 που μεταδίδεται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και όσο προχωράει η ιστορία οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη.

Αυτή την εβδομάδα κάνει την εμφάνισή της η Ανέτ, αδερφή του Δούκα και του Μιλτιάδη Σεβαστού που επιστρέφει από το Παρίσι όπου διαμένει μόνιμα. Όπως σημειώνεται στην περιγραφή του χαρακτήρα στην ιστοσελίδα του ΑΝΤ1: «Η Ανέτ είναι η μεγάλη αδελφή του Δούκα και του Μιλτιάδη. Φτάνει στο χωριό, αποπνέοντας ευρωπαϊκό αέρα και ξεχωρίζοντας για τις προοδευτικές απόψεις. Η Ανέτ έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της στο Παρίσι και δεν έχει μάθει να «μασάει» τα λόγια της. Θα γίνει το στήριγμα της Ασημίνας και θα γίνει η αιτία για να αποκαλυφθούν κρυμμένα οικογενειακά μυστικά. Θα αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τον Νέστορα».

«Ξυπνάω γύρω στις πέντε το πρωί, κατά τις 8 έχω όρντινο για τη σειρά και όσο μας πάει, για να τρέξω μετά στο θέατρο. Η Ανέτ διατρέχει όλες τις ιστορίες, γι’ αυτό κάνω γυρίσματα σε διαφορετικούς χώρους και για πολλές ώρες» σημείωσε η σπουδαία ηθοποιός για τη συμμετοχή της στη σειρά στην εφημερίδα Real.