Όλο και πιο πίσω η πρεμιέρα του One

Όλο και πιο πίσω η πρεμιέρα του One

Θα κυριαρχεί η ενημέρωση στο νέο κανάλι.

Αναβολή στην αναβολή παίρνει η πανελλαδική πρεμιέρα του One Channel.

Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του μέσω της Digea ωστόσο μένουν ακόμη αρκετά ανοιχτά ζητήματα. Πριν από λίγες μέρες δημοσίευμα του dikaiologitika.gr ανέφερε ότι η πρεμιέρα θα γίνει 11 Νοεμβρίου.

Ωστόσο το πρωί της Τρίτης ο Σταμάτης Μαλέλης έδωσε επίσημη απάντηση. Ο επικεφαλής του εγχειρήματος σύμφωνα με το e-tetradio ανέφερε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάκη Χατζή και Δήμου Βερύκιου στον ALPHA 9.89 ότι το One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη θα βγει στον αέρα, με το νέο του πρόγραμμα, προς τα τέλη Νοέμβρη.

Σημειώνεται ότι το κανάλι ήταν να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο αφού έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου.

Το κανάλι θα έχει φουλ ενημερωτικό πρόγραμμα το οποίο θα ξεκινάει από τις 6 το πρωί με τον Ντίνο Σιωμόπουλο. Σημειώνεται ότι στα σχέδια του καναλιού είναι και η καθιέρωση ενημερωτικής μεταμεσονύκτιας εκπομπής που θα ξεκινά 1:30 μετά τα μεσάνυχτα με όλα όσα συνέβησαν στην επικαιρότητα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία κάθε κανάλι που έχει πάρει άδεια πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 400 εργαζόμενους. Όσον αφορά το πρόγραμμα οι σταθμοί υποχρεώνονται να μεταδίδουν τουλάχιστον τρία δελτία ειδήσεων κάθε ημέρα, να χρησιμοποιούν υπότιτλους για διευκόλυνση των ατόμων με προβλήματα ακοής, να μεταδίδουν 10 ώρες τον μήνα εκπομπές τέχνης και πολιτισμού και να καλύπτουν τέσσερις κατηγορίες προγράμματος όπως μυθοπλασία, ενημέρωση, ντοκιμαντέρ, τηλεπαιχνίδια.