Στροφή 180 μοιρών στον ΣΚΑΪ - Αυτό το πρόγραμμα θα παίζει απέναντι από τις «Άγριες Μέλισσες»

Στροφή 180 μοιρών στον ΣΚΑΪ – Αυτό το πρόγραμμα θα παίζει απέναντι από τις «Άγριες Μέλισσες»

Προχωρά σε αλλαγές το κανάλι του Φαλήρου.

Σε πλήρη μεταστροφή της φιλοσοφίας του προγράμματός του προχωρά ο ΣΚΑΪ.

Το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε τη φετινή σεζόν να αποχωριστεί τα ριάλιτι που του έδωσαν την πρωτιά τα προηγούμενα και να προχωρήσει σε σημαντική επένδυση στην ελληνική μυθοπλασία. Οι σειρές ωστόσο που προβάλει το κανάλι δεν έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν.

Είναι χαρακτηριστικό ενώ η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Λόγω Τιμής» σημείωσε εξαιρετικά νούμερα στη συνέχεια η σειρά η Μιρέλλας Παπαοικονόμου δεν κατάφερε να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό. Η σειρά που μετατέθηκε από τη Δευτέρα την Πέμπτη παλεύει να κρατηθεί στο 10%.

Το γεγονός φέρνει και μεταστροφή στο πρόγραμμα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» το κανάλι του Φαλήρου επιστρέφει στη λογική των ριάλιτι. Έτσι θα φέρει από τη νέα χρόνια το «Big Brother» του οποίου τα δικαιώματα εξασφάλισε προσφάτως. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα το ριάλιτι ήθελε και ο ΑΝΤ1 για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την «γέννησή» του αλλά τελικά το απέρριψε.

Σύμφωνα με τη «Real» ο Μεγάλος Αδερφός σχεδιάζεται να βγει στον «αέρα» τον Μάρτιο του 2020. Δεν αποκλείεται βέβαια να δούμε το ριάλιτι και νωρίτερα στις οθόνες μας. Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ σκέφτονται να το βάλουν στην Prime time ζώνη για να κόψουν ποσοστά από τις «Άγριες Μέλισσες» ενώ υπάρχει η σκέψη να μεταδίδεται απόγευμα όπως γινόταν με το «My Style Rocks». Στη δεύτερη περίπτωση θα υπάρχει βέβαια και αρκετό μοντάζ λόγω της ώρας.