Στην κορυφή την Τρίτη οι «Άγριες Μέλισσες»

Τηλεθέαση εβδομάδας: Στην κορυφή οι Άγριες Μέλισσες

Εντυπωσιακές επιδόσεις για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1.

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι η σειρά που έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης.

Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 σαρώνει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ενώ οι χαρακτήρες της σειράς έχουν ήδη αγαπηθεί. Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι από τις μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς στην ελληνική τηλεόραση με την ελληνική μυθοπλασία να επιστρέφει για τα καλά.

Η σειρά με την σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου βρέθηκε στην πρώτη θέση του top-20 την εβδομάδα που μας πέρασε. Όχι μόνο αυτό αλλά στις πρώτες θέσεις βρίσκονται τρία επεισόδια της σειράς.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen το «Voice» βρέθηκε στην τέταρτη θέση.

Το talent show του ΣΚΑΪ παρά το γεγονός ότι η μετάδοσή του πέρασε από χίλια κύματα τελικά κατάφερε να διατηρήσει τα ποσοστά του παρά τον ανταγωνισμό. Την πρώτη πεντάδα κλείνει το επεισόδιο της σειράς του Open «Το Κόκκινο Ποτάμι» που μεταδίδεται κάθε Κυριακή.

Η σειρά εποχής του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη κέρδισε κι αυτή το κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται ένα ακόμη επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» και του «Voice», δύο του GNTM αλλά και οι «Οκτώ Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου.

Λίγο πιο κάτω είναι τα δύο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου με την Βοσνία, η ελληνική ταινία «Η Ρόζα της Σμύρνης» αλλά και η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ.

Τηλεθέαση εβδομάδας: Στην κορυφή οι Άγριες Μέλισσες