Στο εξωτερικό τα γυρίσματα του Big Brother - Ποιος θα το παρουσιάσει

Στο εξωτερικό τα γυρίσματα του Big Brother – Ποιος θα το παρουσιάσει

Με συνταγή Power of love.

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται ο ΣΚΑΪ για το «Big Brother».

Το κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα του μεγάλου αδερφού θέλει το πρόγραμμα να βγει στον αέρα όσο το δυνατόν συντομότερα. Στο κανάλι του Φαλήρου εξετάζεται το ενδεχόμενο να ακολουθηθεί η συνταγή του «Power of Love» που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε σπίτι – πλατό στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» οι άνθρωποι του καναλιού εξετάζουν αυτό το ενδεχόμενο για λόγους οικονομίας και ταχύτητας. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το επικρατέστερο σενάριο είναι τα γυρίσματα να γίνουν στην Πολωνία όπου υπάρχουν έτοιμες εγκαταστάσεις και όλος ο τεχνολογικός εξοπλισμός για την 24ωρη παρακολούθηση των παικτών.

Από τη διαθεσιμότητα του στούντιο θα εξαρτηθεί και η ημερομηνία της πρεμιέρας με αρχικό στόχο τον Ιανουάριο.

Όπως αναφέρει η «Real» σε λίγο καιρό αναμένεται να βγει και το τρέιλερ για την επιλογή των παικτών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στόχος των ιθυνόντων είναι να βρεθούν άνθρωποι της διπλανής πόρτας χωρίς την εμπλοκής celebrities.

Όσον αφορά την παρουσιάση το όνομα του Γιώργου Λιάγκα είναι που παίζει δυνατά. Οι ιθύνοντες του καναλιού θεωρούν ότι έχει την εμπειρία να διαχειριστεί καταστάσεις και ίντριγκες μέσα στο σπίτι ενώ θα έχει ολοκληρώσει και το γύρισμα 100 επεισοδίων του «Guess My age» που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ.

Το γεγονός ότι η εμπλοκή του παρουσιαστή θα είναι μία φορά την εβδομάδα του επιτρέπει να ανταποκριθεί στις άλλες υποχρεώσεις του στο κανάλι. Σημειώνεται ότι το όνομα του Γιώργου Λιάγκα είχε παίξει και όταν το ριάλιτι έπαιζε για τον ΑΝΤ1.