Η νέα εκδοχή του «Next Top Model» έρχεται με παρουσιάστρια τη Τζένη Μπαλατσινού!

My Style Rocks: Η Τζένη Μπαλατσινού είπε «όχι» σε πρόταση για την κριτική επιτροπή

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες στο κανάλι.

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται ο ΣΚΑΪ για το My Style Rocks.

Το ριάλιτι μόδας βγαίνει από το συρτάρι του καναλιού και επανέρχεται στο πρόγραμμα αφού τόσο το «Boom» όσο και το «Guess My age» δεν ικανοποίησαν. Τα δύο τηλεπαιχνίδια που βρίσκονται στην απογευματινή ζώνη δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα και επικρατεί προβληματισμός.

Τα ανοιχτά μέτωπα βέβαια είναι πολλά αφού δεν έχει κλείσει η παρουσιάστρια αλλά ούτε και η κριτική επιτροπή. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real» η Τζένη Μπαλατσινού δέχτηκε πρόταση προκειμένου να κάτσει στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής.

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο αρνήθηκε την πρόταση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα πρόσωπα της κριτικής επιτροπή κλεισμένοι θεωρούνται οι Στέλιος Κουδουνάρης και Λάκης Γαβαλάς. Οι δύο άνδρες φέρεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την παραγωγή του ριάλιτι για να κάτσουν στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής.

Από εκεί και πέρα αναζητείται μία γυναίκα που θα τους πλαισιώσει, με το όνομα της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη να παίζει δυνατά. Το τοπίο παραμένει θολό ως προς την παρουσιάστρια αφού τόσο η Ευαγγελία Αραβανή, όσο και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουν τεθεί εκτός κούρσας.