Το απερίγραπτο στυλιστικό της Σπυροπούλου στο αποψινό Gala «γονάτισε» ξανά το Twitter (Tweets & Memes)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά για το «My Style Rocks»

Οι φήμες τη θέλουν να είναι στην παρουσίαση.

Το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα.

Η ξανθιά παρουσιάστρια ακούγεται για την παρουσίαση του «My Style Rocks». Το ριάλιτι μόδας επιστρέφει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αφού τόσο το «Boom» όσο και το «Guess my Age» δεν κατάφεραν να φέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Acun Medya που έχει και τα δικαιώματα επιθυμεί στην παρουσίαση την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αυτό είναι και ένα σημείο διαφωνίας με τον ΣΚΑΪ, με το κανάλι να εκφράζει τις αντιρρήσεις του.

Η ξανθιά παρουσιάστρια μίλησε στον εκπομπή «Μεσημέρι #yes» στο Open για το ενδεχόμενο να είναι και πάλι στην παρουσίαση του ριάλιτι μόδας.

«Δε θέλω να κάνω κάτι απλά για να το κάνω γιατί έτσι είναι σαν να ακυρώνω όλα τα υπόλοιπα που προσπάθησε για να τα κάνω. Η τελευταία μου δουλειά ήταν μια πολύ ωραία δουλειά που δε θέλω να ακυρώσω. Δεν ξέρω κάτι για το φετινό My Style Rocks, δεν έχω κάποια ενημέρωση.. Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Είχα μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία» ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δημοσιεύματα ήθελαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έχει συμφωνήσει με το One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα βρίσκεται στην παρουσίαση των καλλιστείων για τη «Miss Κρήτη».