ΒΟΟΜ: Ο Σάκης Τανιμανίδης επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με κάτι τελείως νέο

ΣΚΑΪ: Καραμπόλες στο νέο πρόγραμμα – Τι θα γίνει με τα τηλεπαιχνίδια

Αλλάζει ρότα το κανάλι του Φαλήρου.

Σε ανασχεδιασμό του προγράμματός του προχωρά ο ΣΚΑΪ.

Το κανάλι του Φαλήρου μπορεί να απολαμβάνει την κορυφή της τηλεθέασης κάθε εβδομάδα ωστόσο υπάρχουν προγράμματα που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» το κανάλι αλλάζει ρότα και επανέρχεται στην επιλογή των ριάλιτι.

Είναι άλλωστε τα ριάλιτι έδωσαν στον ΣΚΑΪ την πρωτιά πριν από δύο χρόνια, αλλάζοντας πλήρως την ταυτότητα του καναλιού. Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» το «My Style Rocks» μετατίθεται για τον Ιανουάριο, αντικαθιστώντας στην απογευματινή ζώνη το «Quess My Age» και το «Boom» που μέχρι τα Χριστούγεννα ολοκληρώνουν τον κύκλο τους.

Αρκετά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί τόσο για την παρουσίαση όσο και για την κριτική επιτροπή.

Σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή των Στέλιου Κουδουνάρη ενώ συζητήσεις έχουν γίνει και με τον Λάκη Γαβαλά. Αναζητείται ακόμη και μία γυναίκα που θα συμπληρώσει την τριάδα των κριτών. Όσον αφορά την παρουσιάστρια έχουν ακουστεί τα ονόματα της Ευαγγελίας Αραβανή, της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ενώ προστέθηκε και αυτό της Δούκισσας Νομικού.

Το ριάλιτι μόδας θα έχει και βραδινό Gala, γεγονός που αφήνει τον «Αγρότη» εκτός προγράμματος τουλάχιστον για αυτή τη σεζόν. Το ριάλιτι που θα παρουσίαζε η Ελένη Τσολάκη μένει εκτός προγράμματος όπως και το «Masked Singer» σύμφωνα με το «TV Έθνος».

Στο δεύτερο μισό της σεζόν αναμένεται και το «Big Brother» που αποτελεί την ελπίδα του καναλιού για ανάκαμψη στην prime time ζώνη. Το όνομα του Γιώργου Λιάγκα γράφτηκε για την παρουσίαση ωστόσο το διέψευσε ο ίδιος. Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» υποψήφιος για την παρουσίαση του ριάλιτι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης.