Νέα ημερομηνία για την πρεμιέρα του ONE Channel

One Channel: «Μαύρο» λίγο πριν την πρεμιέρα

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την επίσημη πρεμιέρα του καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η εταιρεία Alter Ego εξασφάλισε πριν καιρό την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου και πλέον μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του καναλιού μέσω της Digea. Αυτό που δεν είναι σίγουρο ακόμη είναι με ποιο όνομα θα βγει στον αέρα το νέο κανάλι.

Μετά την απόκτηση της ταινιοθήκης και του σήματος του Mega από τον εφοπλιστή και μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν να βγαίνει στον «αέρα» ως Mega. Ουδείς ασφαλώς γνωρίζει και την ημερομηνία της πρεμιέρας του νέου καναλιού που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι λίγο πριν θα πέσει «μαύρο» στο ζωντανό πρόγραμμα του διαδικτυακού καναλιού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» 15 περίπου μέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα του καναλιού μέσω της Digea θα σταματήσουν οι ζωντανές εκπομπές μέσω διαδικτύου. Αυτό γίνεται για να μπορέσει να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για την μετάβαση από το διαδίκτυο σε κανονική τηλεοπτική μετάδοση.

Σύμφωνα με το ίδιοα δημοσίευμα η πρεμιέρα τοποθετείται στα τέλη του μήνα αλλά μένουν ακόμη ανοιχτά αρκετά τεχνικά ζητήματα. Η πρώτη επαφή με την Digea έχει γίνει αλλά δεν έχουν δοθεί συγκεκριμένες τεχνικές πληροφορίες.