Τηλεθέαση εβδομάδας: Σάρωσαν οι «Άγριες Μέλισσες»

Τηλεθέαση εβδομάδας: Σάρωσαν οι «Άγριες Μέλισσες»

Τι δείχνουν τα στοιχεία της Nielsen.

Είναι αναμφίβολα από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» κατάφερε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Κάθε μέρα που η σειρά μεταδίδεται πάει όλο και καλύτερα έχοντας εξαφανίσει τον ανταγωνισμό που έχει απέναντί της.

Η σειρά εποχής με την σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου έχει τις τρεις πρώτες θέσεις στο top-20 της εβδομάδας που μας πέρασε. Η σειρά του ΑΝΤ1 έχει ακόμη ένα επεισόδιο στην πέμπτη θέση ενώ «σφήνα» στο σερί της μπαίνει το επεισόδιο του «Voice» που μεταδόθηκε την Κυριακή.

Την κορυφαία δεκάδα συμπληρώνουν ακόμη ένα επεισόδιο του «Voice», το «Κόκκινο Πόταμι» που μεταδόθηκε την Κυριακή αλλά και τρία επεισόδια της σειράς «Οκτώ Λέξεις».

Αρκετά πιο κάτω βλέπουμε τα δύο επεισόδια του GNTM στην 11η και 14η θέση αντίστοιχα. Στη 12η θέση είναι η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που μεταδόθηκε το Σάββατο. Στην κορυφαία 20άδα βρίσκονται δύο επεισόδια της σειράς «Πέτα την Φριτέζα» αλλά και της «Μουρμούρας».

Η λίστα ολοκληρώνεται με την σειρά «Έλα στη θέση μου» και το επεισόδιο της 28ης Οκτωβρίου. Στη 18η θέση είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 που μεταδόθηκε την ίδια μέρα.

Τηλεθέαση εβδομάδας: Σάρωσαν οι «Άγριες Μέλισσες»