Πρωτιά στο δυναμικό κοινό για την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5.30»

Πρωτιά στο δυναμικό κοινό για την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5.30»

Ανεβαίνει διαρκώς η ενημερωτική εκπομπή του Open.

Σταθερή συνεχή άνοδο στην πρωινή ζώνη σημειώνει η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open TV «Ώρα Ελλάδος 5.30» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου η εκπομπή κατέγραψε μέσο όρο 26,8%, στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, φτάνοντας σε τέταρτο το 33,4%, σημειώνοντας πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής της. 

Η εκπομπή που ξεκινά την τηλεοπτική ενημέρωση στις 5.30 το πρωί με όλες τις εξελίξεις της ημέρας, με ρεπορτάζ και συνδέσεις από τα σημεία των εξελίξεων, σημειώνει σταθερά ανοδική τροχιά από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν στις 9 Σεπτεμβρίου, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.

Η πιο πρωινή καθημερινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης δίνει το στίγμα της ημέρας με τις εξελίξεις των γεγονότων, καθώς και όλες τις απαραίτητες χρηστικές πληροφορίες. Η δημοσιογραφική ομάδα του «Ανοιχτού Καναλιού» κάθε πρωί παρουσιάζει όλα όσα έγιναν την προηγούμενη ημέρα, αλλά και όσα πρόκειται να συμβούν. Απευθείας συνδέσεις με κάθε σημείο εξελίξεων και ολοκληρωμένη ενημέρωση για κάθε θέμα που ενδιαφέρει τους πολίτες: από τον καιρό και την κίνηση στους δρόμους, μέχρι το πολιτικό σκηνικό και παρασκήνιο