«Πάνω Κάτω»: Πρεμιέρα στον ALPHA για το νέο τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου

Συνεχίζονται οι αλλαγές στον ALPHA – Τι συμβαίνει με τον Χρήστο Φερεντίνο

Δεν σταματούν οι αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού.

Προβληματισμός επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Οι χαμηλές επιδόσεις του καναλιού που μέχρι πέρσι πάλευε για την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης έχει φέρει ήδη τις πρώτες αλλαγές. Από αυτή την εβδομάδα έχουν αλλάξει ώρα το «Divided» και το «Αστέρια στην άμμο» ενώ μειώθηκε η διάρκεια του «Έρωτας Μετά» που θα μεταδίδεται ακόμη μία μέρα, την Πέμπτη.

Ακόμη άλλαξαν μέρα προβολής οι σειρές «Κρατάς Μυστικό» και «Σπίτι είναι…». Οι αλλαγές αυτές έγιναν για την τόνωση κυρίως των νέων προγραμμάτων αφού δεν έχουν καταφέρει ακόμη να κερδίσουν το κοινό.

Οι αλλαγές όμως δε θα σταματήσουν εδώ αλλά θα γίνουν κι άλλες το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» το τηλεπαιχνίδι «Πάνω κάτω» με τον Χρήστο Φερεντίνο αναμένεται να ολοκληρώσει τον κύκλο του τα Χριστούγεννα. Το πρόγραμμα δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα να ρίξει πρόωρα τίτλους τέλους.

Το ίδιο θα συμβεί και με τη νυχτερινή εκδοχή του που μεταδίδεται κάθε Σάββατο. Ο Χρήστος Φερεντίνος δε θα μείνει ανενεργός αφού όμως αναφέρει η «Real» εξετάζει πολύ σοβαρά η επιστροφή του «Deal» στην απογευματινή ζώνη του καναλιού. Για το Σαββατοκύριακο ετοιμάζεται εδώ και καιρό το «Super Deal» με μεγαλύτερα χρηματικά ποσά.