Πότε θα βγει ξανά στον αέρα το Mega

Πότε θα βγει ξανά στον αέρα το Mega

Ποια είναι τα σχέδια των ανθρώπων του καναλιού.

Άλλαξε σημαντικά τα δεδομένα στην τηλεοπτική σκακιέρα η απόκτηση της ταινιοθήκης του Mega από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η εταιρεία του εφοπλιστή και μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού πλειοδότησε στον πλειστηριασμό με ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμυρία ευρώ. Όλα αυτά ενώ μετρούσαμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του One μέσω της Digea αφού η Alter Ego είχε εξασφαλίσει την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όπως όλα δείχνουν στις τηλεοπτικές μας οθόνες θα δούμε το Mega. Το κανάλι επιστρέφει και πάλι έναν περίπου χρόνο μετά το «μαύρο» τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου.

Το κανάλι που θα βγει στον «αέρα» ως Mega θα κάνει πρεμιέρα μετά το νέο έτος.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr η μεγάλη πρεμιέρα θα δρομολογηθεί αφού διευθετηθούν οι λεπτομέρειες με το σήμα και το όνομα του καναλιού μετά την πλειστηριασμό. Μέχρι τότε το One θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά μέσω διαδικτύου.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς μάλιστα στις σκέψεις των ανθρώπων του καναλιού είναι να παραμείνει κανονικά στον διαδικτυακό «αέρα» με αμιγώς ενημερωτικές εκπομπές. Μένει να δούμε βέβαια και με τι πρόγραμμα θα βγει το νέο Mega αλλά και ποιες σειρές του καναλιού θα μπορέσουν να παίξουν άμεσα αφού μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το θέμα των δικαιωμάτων.