Στο ΕΣΡ η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Στο ΕΣΡ η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Εξηγήσεις για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα θα κληθεί να δώσει ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-tetradio ο τεράστιος αριθμός καταγγελιών που δέχτηκε το ΕΣΡ ανάγκασε την ανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική αρχή να καλέσει το κανάλι για εξηγήσεις. Ο σταθμός καλείται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Όπως αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα αναμένεται βαριά «καμπάνα» για το κανάλι.

Σημειώνεται ότι η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σχολίασε με άθλιο τρόπο το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του ΑΠΘ με θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια πάνω στην οποία εκσπερμάτισε συμφοιτητής της, την ώρα που εκείνη μελετούσε. Το περιστατικό προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις ενώ στάλθηκαν και επιστολές τόσο στο κανάλι όσο και στις αρμόδιες αρχές.

Ο παρουσιαστής την επόμενη μέρα έδωσε εξηγήσεις αλλά μάλλον έκανε τα πράγματα χειρότερα αφού όσα είπε δεν έπεισαν. Ξεκαθάρισε ότι η πράξη του φοιτητή είναι καταδικαστέα και παραδέχτηκε ότι ο σχολιασμός ήταν υπερβολικός.

Θέση για τον απαράδεκτο σχολιασμό της εκπομπής πήραν και η Ρούλα Κορομηλά με την Μαίρη Συνατσάκη εκφράζοντας την αντίθεσή τους με όσα ακούστηκαν.