Αδιανόητη βλασφημία παίκτριας του My Style Rocks στον αέρα της εκπομπής (Vid)

My Style Rocks: Ποιες κυρίες «μονομαχούν» για μία θέση στην κριτική επιτροπή

Ποια πρόσωπα θα δούμε.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στον ΣΚΑΪ για τα νέα επεισόδια του «My Style Rocks».

Το ριάλιτι μόδας επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας από τη νέα χρονιά. Οι όχι και τόσο καλές επιδόσεις των τηλεπαιχνιδιών «Boom» και «Guess my Age» αναγκάζουν τον ΣΚΑΪ να προχωρήσει σε αναδιαμόρφωση του προγράμματός του.

Έτσι το κανάλι θα φέρει και πάλι στις οθόνες μας το «My Style Rocks». Το ριάλιτι μόδας σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και τις δύο σεζόν που μεταδόθηκε ενώ η πρώτη μας σύστησε μεταξύ άλλων την Ιωάννα Τούνη, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Ραμόνα Βλαντή που ήταν και η τελική νικήτρια.

Υπάρχουν όμως ακόμη ανοιχτά ζητήματα.

Το πιο σημαντικό είναι αυτό της παρουσίασης. Τον πρώτο κύκλο παρουσίασε η Ευαγγελία Αραβανή και τον δεύτερο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καμία από τις δύο όμως δεν βρίσκεται στο κάδρο αυτή τη φορά. Όπως αναφέρει η Αφροδίτη Γραμμέλη στο protothema.gr η Δούκισσα Νομικού είναι ένα πρόσωπο που αρέσει πολύ στην παραγωγή ωστόσο παραμένει άγνωστο τι θέλει η ίδια που απέχει αυτόν τον καιρό.

Όσον αφορά την κριτική επιτροπή δύο κυρίες διεκδικούν μία θέση. Σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και η Κάτια Ζυγούλη μονομαχούν για μία θέση στην κριτική επιτροπή. Η πρώτη ήταν και στον πρώτο κύκλο επεισοδίων, ενώ η δεύτερη δεν έχει κάνει κάτι παρόμοιο στην τηλεόραση.