Με αυτό το κανάλι συζητά ο Αντώνης Ρέμος!

Με αυτό το κανάλι συζητά ο Αντώνης Ρέμος!

Μεταγραφική βόμβα στα σκαριά.

Μία μεταγραφή που θα ταράξει τα… τηλεοπτικά νερά βρίσκεται στα σκαριά.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Φωλιά των Κουκου» στο Star ο Γιάννης Πουλόπουλος ο Αντώνης Ρέμος συζητά με το Mega προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής. Ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει ότι είναι σε συζητήσεις με κανάλι χωρίς να πει κάτι περισσότερο.

Πρέπει να πούμε ότι ο τραγουδιστής βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ALPHA. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει μάλιστα για να παρουσιάσει ο τραγουδιστής μία εκπομπή τύπου «Στην υγειά μας» που είναι στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο η υπόθεση αυτή δεν προχώρησε.

«Ο Αντώνης Ρέμος είχε κάποιες συζητήσεις με τον ALPHA για να κάνει κάποια μουσική εκπομπή και μάλιστα είχε ανακοινωθεί επίσημα. Μαθαίνω λοιπόν ότι έχει συζητήσει με το MEGA, προκειμένου αυτή η εκπομπή να μεταφερθεί εκεί», είπε και συνέχισε: «Αυτή η εκπομπή είναι εύκολο να μεταφερθεί σε άλλο κανάλι και γιατί όχι στο φιλόξενο MEGA;».

Μένει να δούμε αν τελικά το ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί και τι είδους εκπομπή θα αναλάβει ο Αντώνης Ρέμος. Θυμίζουμε ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν και κριτής στο «Voice» και το «Rising Star» που μεταδόθηκαν από τον ΑΝΤ1.