Ελένη Μενεγάκη: Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA για την πρεμιέρα της

Ελένη Μενεγάκη: Το συμβόλαιο που λήγει και οι διαπραγματεύσεις με τον ALPHA

Το ζήτημα που θα απσχολήσει την επικαιρότητα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη είναι το πιο καυτό θέμα που θα απασχολήσει την επικαιρότητα το προσεχές χρονικό διάστημα.

Η ωραία Ελένη είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με το κανάλι το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2020. Όπως είναι φυσικό πολλά ακούγονται και γράφονται για το μέλλον της ξανθιάς παρουσιάστριας που αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση.

Σύμφωνα με το «TV Έθνος» και τον Αλέξη Μίχα οι διαπραγματεύσεις της Ελένης Μενεγάκη με το κανάλι θα ξεκινήσουν από «μηδενική βάση». Αυτό σημαίνει ότι δε θα γίνει κουβέντα μόνο για το ύψος του συμβολαίου αλλά και το κόνσεπτ, η συχνότητα μετάδοσης και ζώνη που θα προταθεί στην παρουσιάστρια.

Μην ξεχνάμε ότι η ωραία Ελένη έχει από τα πιο βαριά συμβόλαια στην ελληνική τηλεόραση.

Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών θα ξεκινήσουν αρκετό καιρό πριν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι συζητήσεις ξεκινούν αμέσως μετά το Πάσχα αλλά τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο οι συζητήσεις να αρχίζουν αρκετά αργότερα για λόγους τακτικής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα γράφτηκε ότι η Ελένη Μενεγάκη συζητά τόσο με το Star όσο και με το Mega που θα βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2020. Το ζήτημα του συμβολαίου της πάντως θα απασχολήσει ιδιαίτερα το προσεχές χρονικό διάστημα.