Κόκκινο ποτάμι: 171 ηθοποιοί, 1.140 κομπάρσοι, 629 κοστούμια στην υπερπαραγωγή του Open που αλλάζει τα τηλεοπτικά δεδομένα

Τηλεθέαση: Το «Κόκκινο Ποτάμι» υπερίσχυσε των αντιπάλων του

Τι έδειξε το ραβασάκι της Nielsen.

Μία ακόμη σκληρή «μάχη» είχαμε το βράδυ της Κυριακής για την κορυφή της τηλεθέασης.

Το «Κόκκινο Ποτάμι» που εξελίσσεται σε μία από τις επιτυχίες της χρονιάς κονταροχτυπήθηκε με το «Voice» που παρά το γεγονός ότι φέτος βγήκε στον αέρα αρκετά αλλαγμένο έχει κρατήσει το κοινό του. Όπως φαίνεται όμως η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη νίκησε στο νήμα.

Την ώρα μετάδοσής του η σειρά εποχής του Open σημείωσε 20% στο γενικό σύνολο και 19,5% στο δυναμικό κοινό. Εκείνο το χρονικό διάστημα το talent show του ΣΚΑΪ έφτασε το 17,4% στο γενικό σύνολο και το 13,2% στο δυναμικό κοινό.

Το Voice πάντως είχε ικανοποιητικές επιδόσεις στο σύνολο της μετάδοσής του. Το talent show σημείωσε 26,1% στο γενικό σύνολο και 23,3% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστασε τέταρτο έφτασε ακόμη και το 34,7%.

Την ίδια ώρα το «The Final Four» στον ΑΝΤ1 κράτησε τα ποσοστά του. Το talent show του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια σημείωσε 13,8% τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο δυναμικό κοινό.

Σημειώνεται ότι το κανάλι έχει αποφασίσει να ολοκληρωθεί νωρίτερα από το προγραμματισμένο λόγω των χαμηλών του επιδόσεων απέναντι στον ανταγωνισμό.